1907sed Betl35 36. Hafta benim de. Çok altta hissediyorum artık bebeği resmen vajinada kontrollerde de doktor alta baskı yapıyor diyor. E rahim ağzı kısalığımda var idrar yolu Enfeksiyonundan da kurtulamadım geceleri zaten uyku haram oldu sağdan sola dönemiyorum sıcaklar mahvetti bir an önce kavuşmak istiyorum 🫠♥️
Betl35 Edaadiyebiri Sağlıkla alın kucağınıza inşallah bende 6sinda cok istedim ama şehir hastanesinin prosedoru 38+5 ve sonrasi aliyorlarmis
Gul2808 Betl35 özel normalde 10 da alacaktı bizim de ama çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum o yüzden erkene çektik
Fatmaa_D Betl35 Çarşamba günü de ben sezeryan olucam 36+3 doğucak kizcem, inşallah bı sıkıntı çıkmadan atlatırız…🙏🏻🌸
Seymaatmaca Fatmaa_D rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 erken gelme durumu nedir özel değilse benimde erken olacakta 🌸
mrym32 Bizimde 24 gün kaldı 36+4 haftalık olduk arasıra sancılar yoklamaya başladı bı an önce kavuşmak istiyorum
Fatmaa_D Seymaatmaca Amin inşallah, 2023 ün başında miyom ameliyatı oldum riskliydi ve doktorum yirtilma olur dedi o yüzden erken doğum oluyor ama çok şükür gelişiminde bir sıkıntı yok bebeğimin ♥️💮
M-Urass_Mom Günaydın kızlar 💕 Biz de 36+0 olduk, son 28 günümüz kaldı 🤰🏻🐣 Normal doğum istediğimden bekliyoruz bakalım, paşamız ne zaman gelmek isterse 💙🥰🧿 İlk gebeliğim 🙈
Sabriye48 37+5 gün olduk sabahta nişan geldi doktor kontrolüm pazartesi bakalım ne zaman gelecek prenses