hanlnim Betl35 35+2 olduk bizde, makat gelişli olduğu için büyük ihtimalle sezaryen olacağım bende🤭 iki gün sonra randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek🙏🏻
BebekHrcn Betl35 son 30 gün uygulamaya göre ama ayın 12 sinde gün almaya gideceğim ☺ sezeryan için sanki zaman durdu geçmiyor
hanlnim Eozlemtsn aynıymış hafta ve günümüz🙏🏻 sağlıkla doğsunlar. Kontrolümüz de aynı günmüş. Sizce verirler mi gün? Bende bunu düşünüyorum günlerdir tarih belirler miyiz diye. 🤭
zkula Son 2 🌸 pazartesi nasipse doğumum var. Alalh bütün gebişleri hayırlısıyla sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin🩷
Eozlemtsn hanlnim hiç bilmiyorum ki bnde yaa verir inşallah diye dusunuyorum ama . Ağrılarım sancılarım oluyir.kasiklarda da baskı oluyor benim
Eozlemtsn hanlnim dün kontrolüm vardı ama henüz gün vermedi bana Dr canim.sali günü yeniden gidicem .sana verildi mi gün?
irem88 Betl35 61 gün kaldı diye gösteriyor şuanlık hiç bir sıkıntım yok sadece çabuk yoruluyorum oda normal
ilaydanerimank 39+1 hiç kasılmam yok. 1 cm açılmam olmuş o kadar. Beklemedeyiz. Gününü doldurunca alıcaz dedi doktor. Cuma günü doluyor. O güne kadar kendi kasılmalarıyla gelir umarım :)