M-Urass_Mom Günaydın kızlar 💕 Biz de 36+0 olduk, son 28 günümüz kaldı 🤰🏻🐣 Normal doğum istediğimden bekliyoruz bakalım, paşamız ne zaman gelmek isterse 💙🥰🧿 İlk gebeliğim 🙈
Sabriye48 37+5 gün olduk sabahta nişan geldi doktor kontrolüm pazartesi bakalım ne zaman gelecek prenses
hanlnim Betl35 35+2 olduk bizde, makat gelişli olduğu için büyük ihtimalle sezaryen olacağım bende🤭 iki gün sonra randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek🙏🏻
BebekHrcn Betl35 son 30 gün uygulamaya göre ama ayın 12 sinde gün almaya gideceğim ☺ sezeryan için sanki zaman durdu geçmiyor
hanlnim Eozlemtsn aynıymış hafta ve günümüz🙏🏻 sağlıkla doğsunlar. Kontrolümüz de aynı günmüş. Sizce verirler mi gün? Bende bunu düşünüyorum günlerdir tarih belirler miyiz diye. 🤭
zkula Son 2 🌸 pazartesi nasipse doğumum var. Alalh bütün gebişleri hayırlısıyla sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin🩷
Eozlemtsn hanlnim hiç bilmiyorum ki bnde yaa verir inşallah diye dusunuyorum ama . Ağrılarım sancılarım oluyir.kasiklarda da baskı oluyor benim
Eozlemtsn hanlnim dün kontrolüm vardı ama henüz gün vermedi bana Dr canim.sali günü yeniden gidicem .sana verildi mi gün?