Betl35 Edaadiyebiri Sağlıkla alın kucağınıza inşallah bende 6sinda cok istedim ama şehir hastanesinin prosedoru 38+5 ve sonrasi aliyorlarmis
Arven-Doruk Betl35 Son 5 gun eylul 5 inde sezeryan olucam. Ve cok endiseliyim ayni zamands cok heyecanliyim. Ayni zamanda cok korkuyorum degisik duygular icerisindeyim
Cerenalay55 Arven-Doruk bende eylulun 9u bende cok korkuyorum o verdikleri ameliyat bilgilendirme formunu okudum dahada panigim artti keske okumasaydim diyorum
1907sed Betl35 36. Hafta benim de. Çok altta hissediyorum artık bebeği resmen vajinada kontrollerde de doktor alta baskı yapıyor diyor. E rahim ağzı kısalığımda var idrar yolu Enfeksiyonundan da kurtulamadım geceleri zaten uyku haram oldu sağdan sola dönemiyorum sıcaklar mahvetti bir an önce kavuşmak istiyorum 🫠♥️
Gul2808 Betl35 özel normalde 10 da alacaktı bizim de ama çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum o yüzden erkene çektik
Fatmaa_D Betl35 Çarşamba günü de ben sezeryan olucam 36+3 doğucak kizcem, inşallah bı sıkıntı çıkmadan atlatırız…🙏🏻🌸
Seymaatmaca Fatmaa_D rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 erken gelme durumu nedir özel değilse benimde erken olacakta 🌸
mrym32 Bizimde 24 gün kaldı 36+4 haftalık olduk arasıra sancılar yoklamaya başladı bı an önce kavuşmak istiyorum
Fatmaa_D Seymaatmaca Amin inşallah, 2023 ün başında miyom ameliyatı oldum riskliydi ve doktorum yirtilma olur dedi o yüzden erken doğum oluyor ama çok şükür gelişiminde bir sıkıntı yok bebeğimin ♥️💮
M-Urass_Mom Günaydın kızlar 💕 Biz de 36+0 olduk, son 28 günümüz kaldı 🤰🏻🐣 Normal doğum istediğimden bekliyoruz bakalım, paşamız ne zaman gelmek isterse 💙🥰🧿 İlk gebeliğim 🙈