Zeynep3 1Ali Kesinlikle kese yanıltıyor . Daha çok plesanta konumuna göre yorum yapılıyormuş ilk haftalarda ama onu da görmek zor bence nasıl ayırt edeceğiz plesanta hangisi
1Ali Zeynep3 evet plesanta kesinlikle daha doğru sonuç veriyor, 12.haftada gittiğimde doktorum cinsiyet tahmini yapmamıştı ama asistanına plesantanın konumunu söylemişti internetten baktığımda erkek yazıyordu ve tuttu
Mervealya1992 Zeynep3 bu sol sağ noluyor anlamıyorum ben ilk yerleşirken sağ tarafım cok agrıdı ama ultrasonda doktor hep sola tuttu cihazı kese carken bebek yenı oluşmuşken soldu hep
Zeynep3 Mervealya1992 Plesantaya bakıyorlar 6-7. Haftalarda sağda olursa erkek solda olursa kız oluyormuş . Çocuğun yerleşmesiyle alakalı değilmiş yani 😀 gerçi benim oğlumda gerçekte sağda ultrasonda soldaydı :))
Hamileannem Mervealya1992 benimki Şubat 5 gorunuyo doktor sezeryan olursa erken alırım dedi erkek senesi o zaman
Rabiamina Kralereeed bebeğime kafa yapısından 12. haftada bu erkek bebek dedim doğru çıktı. Sizinki de erkeğe benziyor. Hayırlısı neyse o olsun 🥰
aydinecemm Rabiamina ay ay bana da bakar mısınız 10+2 haftalık pazartesi gidicem 12 hafta olucaz bir oğlum var çok merak ediyorum