Hamileannem Mervealya1992 benimki Şubat 5 gorunuyo doktor sezeryan olursa erken alırım dedi erkek senesi o zaman
Mervealya1992 Hamileannem bu sene erkek senesi cevrem hep erkekti ama doqumu mart ya dedım sene atladı demek hamıle kaldıwın sene onemlı hahaha
aydinecemm Rabiamina ay ay bana da bakar mısınız 10+2 haftalık pazartesi gidicem 12 hafta olucaz bir oğlum var çok merak ediyorum
Rabiamina aydinecemm yaa bilemedim az daha büyüyünce kafa yapısı tam oturuyor. Burada çok net değil. Yanlış bilgi vermek istemem. İstersen pazartesi tekrar at. 😊
Damla34567 @Mervealya1992 merhabalar kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bende merak ediyorum ama erken mi diyorum kendimce 13+1 günlük bebiş😃
nurcan355 kbsoysal benimki ovaldi kizim oldu yuvarlak ve oval genelde kiz oluyor zaten fasulye seklinde erkek oluyor tabi buda bir hurafe herkeste tutmayabilir ama benim cevremdekilerinde kizi oldu onlarinda yuvarlak ve oval hep kizdi
kbsoysal 1Ali Yaa🥰 Bir tane kızım var ikincisi de kız olsun erkek olsun farketmez🥲bsağlıklı hayırlı bi evlat olurlar inşallah🤲🏻🫶🏻
tinkerbell18 Mervealya1992 ilk bebeğimde de bu hafta da doktor demişti ama sonra artış olmadı inşaallah sorun olmaz duanı beklerim💖🙏🏻