Booksandcats elif475475 benim de ilk gebeliğim erkek bebiş bekliyoruz herkes erkek bebekler çok geç doğar diyor sabırsızlanıyorum artık yavaştan 🙈
Booksandcats Goyaz sizden de yorum bekliyorum sonradan 🙈 ne zaman doğduğunu yazın mutlaka 🫶 sağlıkla gelsin 🙏
Goyaz Booksandcats Evet dün 5 eylül de doğum yaptım 🥰 küçük kızımın hisleri doğruymuş 🙈 Amin siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🤲
Htccndn Booksandcats keşke eşimin doğum günü önce olsada önce gelse 😂 eşim çok istiyor inşallah benle aynı gün doğar diye 😂
maviigkc @Booksandcats bende 18 eylülde bekliyorum içime öyle doğuyor bizimde evlilik yıl dönümümüz 🐣
Booksandcats elif475475 öncelikle sağlıkla zamanında gelsin hepsi ama ben çok da uzatsın istemiyorum artık 🥹 hamileliği çok sevdim ama çok zorlanıyorum artık 🫠
Ozeeer Booksandcats benim içime doğmuyor da görümcem 13 Kasım da olacak diyor kardeşim 5 kasım da olsun diyor dur bakalim ne zaman doguracam bende merak ediyorum 🥹😅
Booksandcats Tugces09 eşim de rüyasında pazar günü doğduğunu görmüş benim içime doğan gün de pazar gününe denk geliyor bekliycez artık 1 hafta kaldı bakalım tutacak mı 🤭 sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz 🫶