perihankrkya Booksandcats ilk gebeligimde erken dogucam demistim cunku icime doğuyordu sürekli tam 36haftalikken dogdum😂 bunda da 10 ekime gun verdi doktorumuz ama icime de 1hafta once gelecekmis gibi geliyor 😂saglikla kavusalim insallah🙏🏻
Booksandcats perihankrkya unutmazsam eğer ara ara güncellerim postu bakalım ne zaman gelecekler 🙈 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🫶🫶
Booksandcats br2023 hahaha valla bi şekilde çıkacaklar artık içimizden 😅 inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu 🫶
M-Urass_Mom Booksandcats Valla bizim de beklenen tarih 28 Eylül ama ben 4 Ekim’de doğsun çok istiyorum 😂 40+6′ya kadar bekler mi sanmıyorum aslında ama gönlüm 4 Ekim’den yana 😂💙
Pelinaltnl Tahmini 23 ocak görünüyor bizdede eşim 11 ocak doğumlu ve bana da o gün gelecekmis gibi geliyor bebisimjz bende eşimle ayni gün doğsun istiyorum
elif475475 Booksandcats benim de kesin 1 şubat falan gibi olacağı aklıma geliyor ama inşallah öyle olur da çok bekletmez 😅 ben 38 de doğurmak istiyorum çok uzatmaya gerek yok 🙃
Booksandcats elif475475 zamanında sağlıkla gelsin ama son günler hiç geçmiyor ben de çok uzatsın istemiyorum artık 🤭
arnka_mommy Booksandcats Doktorumuz 19 Kasım diye tarih verdi ama benim içimde hep 26 Kasım var 🫠 Sağlıkla gelsin bütün bebekler 🌸
Booksandcats arnka_mommy siz erken değil biraz daha geç bekliyorsunuz 🙈 sağlıkla doğsunlar dediğiniz gibi 🥰
4949zilanerturk Booksandcats ben 17 temuzda dogurucam derdim öyle hissediyordum ama 22 temuzda doğdu oğluşum
elif475475 Booksandcats evet ben oğlumda kontrol diye gidip doğuma girdim o yüzden çok çok da beklememiştim. Ama şimdi ikinci daha geç doğar diyenler var korkuyorum 😅
Booksandcats elif475475 benim de ilk gebeliğim erkek bebiş bekliyoruz herkes erkek bebekler çok geç doğar diyor sabırsızlanıyorum artık yavaştan 🙈
Tugcev Booksandcats bizimde sistemde normalde 18 Eylül gözüküyor, doktor 15i demişti tahmini. Bende nedense hep 10 Eylül gibi hissediyorum, sezeryana dönmezsek kendi gelirse bence 10 Eylül’de gelexek 😀
Goyaz Biz de 38 haftalık olduk 🥰 40a kadar beklesin hiç istemiyorum ama doğmaya da niyeti yok gibi🙈 eşim 18 eylül doğumlu 18 eylüle kadar dursun diyor küçük kızım 5 eylül olacak kardeşimin doğum günü diyor 😍 bakalım hangisi olacak 🙈
Booksandcats Goyaz sizden de yorum bekliyorum sonradan 🙈 ne zaman doğduğunu yazın mutlaka 🫶 sağlıkla gelsin 🙏
Htccndn Booksandcats tahmini doğum tarihim 26 ekim gözüküyor ama ben 9 kasım olsa iyi olur diyorum eşimin doğum günü olduğu için 😂