Eylullxx Booksandcats benim 2 Eylül diye geciyordu sma hep o tarihe kadar coktan doğurmuş olurum diyodum 😂 yarin 40 haftalik oluyoruz henuz dogurmadim belki dogar 2 Eylül’de ayni zamanda benim dogum gunum 2 Eylül cokta istiyorum dogum günümde dogum yapmayi 😂
Retjza Tahmini doğum tarihi 15 Nisandı ve canı 15 Nisanda gelmek istedi oğlumun 😂 O kadar kıpır kıpırdı ki gebeliğim boyunca hiç durmadı, bir de hep baş gelişti korkuyordum erken doğar diye 😂 41. Haftasına kadar bekledi sağolsun 😂
bussra-23 Tahmini doğum 10 eylülle 20 eylül arası ama ben eylül ilk haftası doğacakmış gibi hissediyorum şuan 37+3 üm
Goyaz Booksandcats Evet dün 5 eylül de doğum yaptım 🥰 küçük kızımın hisleri doğruymuş 🙈 Amin siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🤲
bussra-23 Booksandcats ara ara sancılarım var ama hala beraberiz bugün doktor kontrolümüz var bakalım neler olucak
Booksandcats Kızlar durum güncellemesi veriyorum uzun bir süreden sonra eşimin dediği tuttu 8inde doğmadı ama 15inde pazar günü doğdu minnoşum 🫠