Mucizee80 Salihaa16 evet karından göründü alttan muayene yapalım net görürüz dedi bn kabul etmedim yarın özel hastaneye gidecegim ultrason cihazı çok kötüydü keseyi bile ölçmedi
Goncakoc Bende test yapıp pozitif olduğunu görüp gittiğimde 5+3 tü normal ultrason da kese görünmüştü kan vermedim doktor 2 hafta sonra kalp atışı için gelin demişti 7. Haftada da kalp atışını duymuştuk
blackeagle Moz 5 haftalıkken 1800dü benim karından kese göründü 7 haftalıkken bebek göründü size tavsiyem 7 haftadan önce gitmeyin boşuna stres oluyor insan
Birbebekikiyetiskin Ben 5+3 de gittim kaşıklardan bakarak kese görülmüştü tam 6 haftalıkken de kese de kanama için acil olarak gittiğimde kalp atışlarını duymuştum
Edanurylm Moz 5+4 te kese göründü içinde yüzük şeklinde vardı haftaya gel kalp atışını duyacaz dedi 7+0 gittim duymadi on gün sonra gel kalp atışını duyacaz duymazsak kürtaj yapacam dedi de ama 7+0 da nasıl duyulmaz ki
Moz Hilalalcan1 valla suratı öyle değildi yarın netleşir diyor neye göre böyle diyor anlamadım bugğn 942 ise yarın hadi olsun 1000 bir günde kese mi oluşacak hatta 10 saatte
Moz Hilalalcan1 gittin evet göründü bugün şükür ama 3,4 mm çok küçük kese inşallah büyük bebiş oluşur sağlıkla ve kalp atışını duyarım