Moz Hilalalcan1 gittin evet göründü bugün şükür ama 3,4 mm çok küçük kese inşallah büyük bebiş oluşur sağlıkla ve kalp atışını duyarım
Hilalalcan1 Moz benimde 4.50 mm falandı 5+2 de bende 10 Eylül’de gidicem kalp atışını duymaya inslalah hayırlı haberler alırız
Edanurylm Moz 5+4 te kese göründü içinde yüzük şeklinde vardı haftaya gel kalp atışını duyacaz dedi 7+0 gittim duymadi on gün sonra gel kalp atışını duyacaz duymazsak kürtaj yapacam dedi de ama 7+0 da nasıl duyulmaz ki
Moz Edanurylm bazen 8 hatta 9.haftada duyanlar var bence sabırlı olun dua edin olmazsa başka bir doktora gidin hatta vajinal muayene olun
Edanurylm Moz ama bebek göründü ya ondan korkuyorum normal ilerliyordu benim duyduklarım bazıları şey diyor 8 haftada yeni doktor bebeği gördü bu geç döllenme evet ama bende bebek gözüktü doktor büyümüş dedi kalp atışını şimdi duyamıyoruz
Edanurylm Moz hani bebek gözükmeseydi tamam ama gözüktü gördüm doktor gösterdi kese de 4+4 te gözüktü 5+2 de tam gördük herşey normaldi doktor haftaya gel kesin duyarız demişti duymadı korktum
_Mother_ Moz 5+4 de kese ve bebek göründü ama kızımda 7 haftalık iken kese ve bebek görünmüştü her gebelik bir olmuyor sağlıkla alın kucağınıza