Zey1nep Moz iste ben bekledim kalp atışı ve keseyi birlikte gördüm neredeyse 9.haftaya kadar bekledim
daisybebek drnkra2025 selam canım benim bugün 4+6 keseyi gördük çok ufaktı iğne başlayacağız ondan erken gittim. 4+6 ama 3,5 gibi dedi geç döllenme olabilir dedi korkuyorum bir önceki gelişim geriliği vardı 9 haftalık kürtaj oldum. Senin ki gününü yakaladı demişssin ekstra birşey yaptın mı
bdlakbrn Moz 1400 dü, kese vardı bebek yoktu, 6+1 de gittiğimde de hem bebek hem kalp atışı vardı çok şükür
Salihaa42 Adetim 5 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım 2225 çıktı beta. ikiz olma olasılığı nedir 🙆♀️ 9 yaşında ikizlerim var da
kindacute Salihaa42 o değer daha çok ne zaman döllendiğiyle alakalı, kimisinde erken dölleniyor değer yüksek oluyor. Kan takibi yaparsanız iki günde bir, beta hcg artışı 2 kattan fazla üç dört katı gibiyse ikiz olabilir deniyor
Salihaa42 Moz olmasa daha iyi ikizlerde birşey anlamadım zaten tek olsun sağlıklı olsun güzel vakit geçireyim haftaya Çarşamba kontrolüm tek veya çoğul olduğu o zaman belli olur mu ki 6 haftalık olacak sanırsam daha ilk gideceğim
kindacute Moz keseyi gördüğümüzde 7-8 bin civarıydı sanırım 5. Haftada, bebeği de 9 gün sonra gördük ama hemen kalp dinlememişti küçük olduğu için, ekrandan kalp atımı görülüyordu yine de
Mucizee80 Salihaa16 evet karından göründü alttan muayene yapalım net görürüz dedi bn kabul etmedim yarın özel hastaneye gidecegim ultrason cihazı çok kötüydü keseyi bile ölçmedi