annesio Taze gitmiş olanlar , gitmeye devam edenler. Yeni doğum yapmış olanlar ve yapacak olanlar 📣 Son muayene veya doğum ücreti neydi ❓
annesio Direk hastaneyi aradım bekleyemedim 😁 28.08.2024 Güncel fiyatlar ⬇️ Muayene : 1465 tl Normal doğum : 28.000 tl Zorunlu sezeryan : 32.000 tl
Dilekulgtt gulce_56 merhaba doktorunuz kim acaba tabsiye edermisiniz bide muayne ucreti suan ne kadar ?
annesio gulce_56 bunu sormadım bilmiyorum. Telefonla arayıp öğrendim diğer ücretleri de ama nst sormadım.
annesio Dilekulgtt aşırı aşırı memnun kaldım. Kocaeli’de yaşıyorum buradaki hastanelere göre normal hatta en uygun fiyatlar arasındaki hastanelerle aynı fiyatları emseyin. Fiyat aynı kalite daha üst düzey hatta 🥰
annesio Dilekulgtt gece acil olarak gittim ben. Nöbetçi Candan hanım vardı sabaha kadar o ilgilendi, sabah Gülcan hanımı seçtim 8’den sonra da Gülcan hanım sorumluluğundaydım öğlende doğum oldu 😇
annesio Dilekulgtt şuanda Gülcan hanımla devam edicem inşaAllah 14. haftamda tekrar gidicem bakalım 😇
Dilekulgtt annesio hayirli olsun insallah muayne ucret nedir bilginiz varmi peki cok sordum kusura bakmayin 🥰
annesio Dilekulgtt sorun değil bildiğim kadar yanıtlarım :) En son 1 ay önce telefonla arayıp sordum işte 1465 tl muayene dediler 😇
Emel_34 Dilekulgtt evet muayene ücreti okadar bende Gülcan hanıma gıdıyordum çokta memnun kalmıştım bıdaha olsa Gülcan hanımı tercih ederım
Emel_34 Dilekulgtt yanı kendı adıma konuşayım ilgi alakayı ben çok begendım yine olsa orda yaparım herhalde temız guzeldı