annesio Dilekulgtt aşırı aşırı memnun kaldım. Kocaeli’de yaşıyorum buradaki hastanelere göre normal hatta en uygun fiyatlar arasındaki hastanelerle aynı fiyatları emseyin. Fiyat aynı kalite daha üst düzey hatta 🥰
annesio Dilekulgtt gece acil olarak gittim ben. Nöbetçi Candan hanım vardı sabaha kadar o ilgilendi, sabah Gülcan hanımı seçtim 8’den sonra da Gülcan hanım sorumluluğundaydım öğlende doğum oldu 😇
annesio Dilekulgtt şuanda Gülcan hanımla devam edicem inşaAllah 14. haftamda tekrar gidicem bakalım 😇
Dilekulgtt annesio hayirli olsun insallah muayne ucret nedir bilginiz varmi peki cok sordum kusura bakmayin 🥰
annesio Dilekulgtt sorun değil bildiğim kadar yanıtlarım :) En son 1 ay önce telefonla arayıp sordum işte 1465 tl muayene dediler 😇
Emel_34 Dilekulgtt evet muayene ücreti okadar bende Gülcan hanıma gıdıyordum çokta memnun kalmıştım bıdaha olsa Gülcan hanımı tercih ederım
Emel_34 Dilekulgtt yanı kendı adıma konuşayım ilgi alakayı ben çok begendım yine olsa orda yaparım herhalde temız guzeldı