NKaratk aslanmom1992 ben de bu doktordan randevu aldım 13 eylül için nakit 4000₺ ye anlaştık geç olmadan randevu alınması lazım fiyatlar yükseliyor
Haticenurdemir Bsrackla 12-14 haftalık arası olması lazım tam hatırlamıyorum ama ilk 3 aylık dönemde yapılıyor
busra_basturk ayseheyecanli büyükşehirlerdeki hastanelerde bölümü var bazı hastanelerde yada araştırma hastanelerinde bir yere bağlı kalmayın ben Bartında yaşiyorum sadece özelde bu bölüm olduğu için yarı özel hastanede 2400tl civarı istediler bende mecbur yaptıracam
Bsrackla mcansu Normalde özele gidiyorum oradaki doktoruma soracağım git derse gidicem devletteki doktor kendi oluşturdu randevuyu ama ben ondan öncede almıştım zaten randevuyu
Nazo77 ayseheyecanli ben peşin fiyatına 4000ne yaptırdım Sakarya Sebiha Özdemir Özkan iki kez çağırıp bakıyor.Memnun kaldım.Pozitif biri💕
Nazo77 Sebiha hanım profesör ve dört alanda uzman özgeçmişe bakabilirsiniz.İncelediği yerlerde olabilecek durumları tek tek anlatıyor.
CitLemBik ayseheyecanli bende radd görüntüleme merkezinde yaptirdim umraniye sondurakta hemen 2000 tl odedim ve kontrol icin tekrar gidebiliyorsun ucretsiz ben memnun kaldim tavsiye ederim. Yaklasik 14 hafta once yaptirdim zam geldimi bilmiyorum ama bir arayip ogrenin
ayseheyecanli CitLemBik merhaba renkli dooper ile bakıyolar mı veya resim veriyolar mı ? Kaç dk sürdü muayne
CitLemBik ayseheyecanli evet renkli doppler yaklasik 30 dk suruyor. Ve ucretsiz kontrol muayeneniz var. Bizimkinin yuzunu yakalayamamisti mesela ben 1 ay sonra tekrar gittim tekrar bakmıştı. Bir arayip gorusun isterseniz belki zam gelmistir
Mervesoku ayseheyecanli merhaba Bağcılar özel şafak hastanesinde çektirmiştim 1500₺ydi ama oldu 3-4 ay