Nazo77 ayseheyecanli ben peşin fiyatına 4000ne yaptırdım Sakarya Sebiha Özdemir Özkan iki kez çağırıp bakıyor.Memnun kaldım.Pozitif biri💕
Nazo77 Sebiha hanım profesör ve dört alanda uzman özgeçmişe bakabilirsiniz.İncelediği yerlerde olabilecek durumları tek tek anlatıyor.
CitLemBik ayseheyecanli bende radd görüntüleme merkezinde yaptirdim umraniye sondurakta hemen 2000 tl odedim ve kontrol icin tekrar gidebiliyorsun ucretsiz ben memnun kaldim tavsiye ederim. Yaklasik 14 hafta once yaptirdim zam geldimi bilmiyorum ama bir arayip ogrenin
ayseheyecanli CitLemBik merhaba renkli dooper ile bakıyolar mı veya resim veriyolar mı ? Kaç dk sürdü muayne
CitLemBik ayseheyecanli evet renkli doppler yaklasik 30 dk suruyor. Ve ucretsiz kontrol muayeneniz var. Bizimkinin yuzunu yakalayamamisti mesela ben 1 ay sonra tekrar gittim tekrar bakmıştı. Bir arayip gorusun isterseniz belki zam gelmistir
Mervesoku ayseheyecanli merhaba Bağcılar özel şafak hastanesinde çektirmiştim 1500₺ydi ama oldu 3-4 ay
busra_2332 ayseheyecanli canım ben üsküdar hospitaltürk’te yaptırdım. 2.000₺ydi haziran sonunda. Şimdi ne kadardır bilmiyorum ama yine de çevre hastanelere göre daha uygundur. Bi fiyat al istersen. Ben memnun kalmıştım. Ayrıca tüm görüntüleri de usb götürürsen sana atıyor
mucizemgelsin61 Tatlım zeynep kamile gitsene niye o kadar para veriyorsunuzki ? zeynep kamilin özellikle perinatoloji bölümü çok iyi .. Yakınsın da
ayseheyecanli mucizemgelsin61 asla sıra bulunmuyor ki çok uğraştım ama yok eziyet çektiriyolar insana resmen tüm dr yanında detaylı ultrasyon çekmemektedir yazıyor
Missprincess ayseheyecanli yalnız detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı yapar ne alaka anlamadım ? Gebeliğiniz sorunlu gebelik değil demi ?
ayseheyecanli Missprincess ikisi de yapıyor canım yani doktor ya peritonologa yaptırın ya da radyoloji uzmanına dedi yok riski gebelik değil
Miniklerinannesiyim ayseheyecanli bu gun Gaziantep şehir hastanesime yaptırdım 23 dk baktı bana bir bilgi vermedi ama sorun yok dedi o paraya cocugunuzun ihtyacını alırsınız bence
2minnosannesi_ ayseheyecanli Ümraniye santral de Erbil Çakar’ın muayenehanesinde yaptırdım 15 gün önce gayet detaylı inceledi ve anlattı herşey fiyatı da dediğinizin yarısı bence bir arayıp görüşün