Mervesoku ayseheyecanli merhaba Bağcılar özel şafak hastanesinde çektirmiştim 1500₺ydi ama oldu 3-4 ay
busra_2332 ayseheyecanli canım ben üsküdar hospitaltürk’te yaptırdım. 2.000₺ydi haziran sonunda. Şimdi ne kadardır bilmiyorum ama yine de çevre hastanelere göre daha uygundur. Bi fiyat al istersen. Ben memnun kalmıştım. Ayrıca tüm görüntüleri de usb götürürsen sana atıyor
mucizemgelsin61 Tatlım zeynep kamile gitsene niye o kadar para veriyorsunuzki ? zeynep kamilin özellikle perinatoloji bölümü çok iyi .. Yakınsın da
ayseheyecanli mucizemgelsin61 asla sıra bulunmuyor ki çok uğraştım ama yok eziyet çektiriyolar insana resmen tüm dr yanında detaylı ultrasyon çekmemektedir yazıyor
Missprincess ayseheyecanli yalnız detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı yapar ne alaka anlamadım ? Gebeliğiniz sorunlu gebelik değil demi ?
ayseheyecanli Missprincess ikisi de yapıyor canım yani doktor ya peritonologa yaptırın ya da radyoloji uzmanına dedi yok riski gebelik değil
Miniklerinannesiyim ayseheyecanli bu gun Gaziantep şehir hastanesime yaptırdım 23 dk baktı bana bir bilgi vermedi ama sorun yok dedi o paraya cocugunuzun ihtyacını alırsınız bence
2minnosannesi_ ayseheyecanli Ümraniye santral de Erbil Çakar’ın muayenehanesinde yaptırdım 15 gün önce gayet detaylı inceledi ve anlattı herşey fiyatı da dediğinizin yarısı bence bir arayıp görüşün
ozlemsatilmaz ayseheyecanli zeki Şahinoğluna gitmiştim kızımda memnun kalmıştım ekimde yine gideceğim nakit 4 bin kredi kartı 4.500 dediler sanırım fiyatlar aşağı yukarı böyle malesef
ozlemsatilmaz aslanmom1992 merhaba yorumunuzu görünce yazmak istedim ekimin 1 inde randevum var zeki beye bana nakitte 4000 kredi kartı 4.500 dediler ama niye fiyatlarda böyle değişiklik var ki acaba şaşırdım suan
ayseheyecanli ozlemsatilmaz bu peritonoloji çok acaip bi dal acaip bi sektör yani bu kadar para odaklı bu kadar yerden yere fiyatların uçtuğu birbirinden apayrı rakamların konuşulduğu bi bölüm daha görmedim neye göre aydan aya uçuruyolar fiyatı onu da anlamış değilim
mucizemgelsin61 ayseheyecanli Neden öyle yazıyor anlamış değilim bana bakmışlardı detaylı bütün organlarına falan ama 20 24 dede detaylı ultrason varmış bakalım o nasıl olacak
ayseheyecanli Birbebekk mucizemgelsin61 normal muayne ayrı ona bakıyolarlar peritanoloji için sıra bulmak çok zor arkadşaıma sabah erkenn gel sıra bulursun filan demişler gitmiş kaç kez ama boşa asla sıra bulamamış şimdi ğstteki yorumda çam sakura dediler aklınızda olsun bulamazsanız orası
ayseheyecanli Birbebekk merhaba nerde o ? Ekranların iyi mi güzel görebildiniz mi bebişinizi kaç dk sürdü muayneniz ? Güzel baktı mı bebişe
Haticenurdemir Hashasbirey Hashasbirey izmir şehir hastanesine detaylı ultrason için gittim tarama testleri için Buca kAdın doğuma gittim
mucizemgelsin61 ayseheyecanli Hmmm ben onuda detaylı ultrason sanıyorum heralde 🤣ne bilim her organa tek tek bakıyorlar ya öyle sanıyorum..