Tlyysf Sumeyye-Emre ilk hamileliğim de 7 haftalıkken kalp atışını duyunca battaniye patik yelek görmüştüm 10. Haftalıkken hepsi hazırdı 🤣🤣2. Gebelik hiçbişey örmedim öncekinin hastane çıkışlarını yıkadım ütüledim hazırladım 😂😂
Sumeyye-Emre Tlyysf benimki ilk olduğu için daha ikincinin hissini yaşamadim demekki öyle oluyo 😂 3.yü düşünemiyorum hahah
Gizem1992 Gizem1992 yaa ben 13 haftalıgım kız hissediyorum hep kız için örmüşüm 😂😂 erkekse erkek için örerim artk😂😂
Sumeyye-Emre Zuleyha_18 bu sene aşırı sıcak değil miydi sizce de yada hamilelikten mi artık aşırı bunaldım sıcaktan
Zuleyha_18 Sumeyye-Emre sanırım hamilelikten kaynaklı böyleyiz çünkü ben kendimi menepozlu gibi hissediyorum bi anda ateş basıyor delircek gibi oluyorum 🫣
cLearQueen Kayinvalidem, teyzem, esimin teyzesi ananesi o kadar cok sey ordü ki cantasından battaniyesine hirkasına yeleğine😁 ben ormedim zaten bilmem ormeyi. Aslinda örgü şeyleri hic sevmem ama gönülleri olsun diye kullancam
Zg99 ZO_Zeynep9098 çok basit internette model beğendim o şekilde başlamıştım kolay modellerden başlayabilirsiniz 🌼