Booksandcats Yeşil kadife ipten kocaman battaniye örmüştüm makinede yıkayıp kaldırayım dedim sonunu iyi yapamamışım sanırım battaniye koydum makineye ip olarak geri aldım hep açılmıştı 🙈 oğlumun annesi biraz beceriksiz bu konularda ama anneanne babaanneden yana şanslı 🥹
Sumeyye-Emre Ben 14 yaşımda örgüye başladım iğne oyası, Tunus işi patik, tığ işi hırka, yelek, bebek patiği, çanta,bikini hepsi gelir elimden
Sumeyye-Emre Mervecvk94 yaa mavi tavşana bayıldımm 😍 hepsi birbirinden güzeller maşallah güle güle kullanın
Beyzacaa Mervecvk94 elinize sağlık nasıl yaptınız bu oyuncakları yaa bende istiyorumm yapmayı 😍 önerebileceğiniz bir sayfa video vs var mı
ZO_Zeynep9098 Mervecvk94 ya maşallah çok güzel hepsi bende azize pufff ipten battaniye yaptım ama sizinkinden biraz küçük ayicinlari nasıl yaptınız biraz anlatabimirmisiniz izlediğiniz video falan var mi
Booksandcats Sumeyye-Emre çok uğraşmıştım ama sağlık olsun 🙏 anneannemiz ördü tekrardan aynı iple belki ilerde ben yaptım derim 🤭
Mervecvk94 Beyzacaa çok kolay YouTube da kadife iple ayıcık örme yaz detaylı bir sürü video var bir günde bir tane bile örülüyor çok zevkli 🥰
Munevver_kaplan_33 Burcu-2634 çok güzel olmuş eline sağlık bende oğluma bu modelden ördüm ama astar dikmemistim hep sündü yamuk gibi oldu astar diktir kalıp gibi olsun bozulmasın her türlü kullanılıyor ama astarla bari düzgün duruyor
Burcu-2634 Munevver_kaplan_33 aynen astar diktircem de bakalım bi çarşıya çıkmam lazım vakit olunca teşekkür ederim 🙂
Zuleyha_18 Sumeyye-Emre sanırım hamilelikten kaynaklı böyleyiz çünkü ben kendimi menepozlu gibi hissediyorum bi anda ateş basıyor delircek gibi oluyorum 🫣
ellifccetin Zuleyha_18 Puffy battaniye örülüşü yazarsanız çeşit çeşit anlatım videoları var hangisi size uygun daha net anlatıyorsa seçebilirsiniz izleyip
Ebbruc Sumeyye-Emre Önceki hamileliğimde çok fazla şey ördüm de şimdi hepsi hurçlarda 🥲 Bunlarda yeğenime yaptıklarım 🥰