Sumeyye-Emre Dilek_04 evet maalesef Instagram kullanmıyorum sayfa açmadım ama düşünüyorum çünkü severek yapıyorum tabi şimdiden sonra biraz zor olur çocukla ama deneyebilirim
Sumeyye-Emre Dilek_04 evet tabi biraz sabır istiyo ama insan istediği herşeyi başarır bence sizde yaparsınız o kadar da zor değil 🙃🥰
Dilek_04 Sumeyye-Emre Bence şansını denemelisin . Trendyol dan da yapabilirsiniz Instagram kullanmak istemiyorsanız .
Sumeyye-Emre Dilek_04 evet aslında dolap uygulamasına bağlı trendyol olabilir teşekkürler fikir için 😊
Zg99 ZO_Zeynep9098 çok basit internette model beğendim o şekilde başlamıştım kolay modellerden başlayabilirsiniz 🌼
kerem12345 Sumeyye-Emre ayyyy çok güzel olmuş sağlıcakla kucağına alıp giydirmek nasip olur inşallah bayıldım vallahi 😊😊
Sumeyye-Emre Elfkzlky sağolasın 😊 olsun sonuçta uğraşıp örmüşsün senin bebişin de güle güle kullansın
Sumeyye-Emre Bendiyebiri_ o pusetlerden bende yapmak istiyorum ama evim 1+1 fazla yerim yok o yüzden yer kaplar diye yapmadım
Biricik2602 Sumeyye-Emre liseden beri hep hayalimiz ilk çocuğumuz olurda evlenmek nasip olursa kız olmasıydı oldu da çok şükür o zamandan elbiseler yelekler tulumlar bir çok şey ördüm giydi de hepsini ama şuan hepsi hurclarda atamıyorum
ellifccetin Bende puffy battaniye ördüm. Herkes deneyebilir bence çok basit oluyor ve eğlenceli hemde bebeğinize kendi emeğiniz bir şey yapmış oluyorsunuz 🥰