Tuzlimon1 Zg99 inşallah ☺️☺️ işten gelince ayaklarımı dikip yatıyorum hep 🥰 veririz doğumdan sonra çokta dert etmiyorum ya ilk gebeliğimde 21kg almıştım, 3 4 ayda fazla fazla vermiştim 😂 uykusuzluk, emzirme 🤱 çok güzel kilo verdiriyor 🥰🥰
Zg99 Nezahatozen Dr kontrolüne gittim bebeğim normal doğum pozisyonunda olduğu için ağrı sertleşme oluyormuş
Cglglr 27 haftalık hamileyim. Sürekli tuvaletteyim 😄 gece yatakta dönmekte zorlanıyorum. Bazen kasıklarım çok ağrıyor özellikle fazla ayakta kaldığımda. Bir de ben 6 kg aldım 54 kiloyla hamile kalmıştım şuan tam 60 kiloyum inşallah iyi gidiyorumdur acaba bu son 3 ayda ne kadar kilo alırım çok merak ediyorum. He bir de karnımdaki minik çok güçlendi artık tekmeleriyle geceleri beni uyandırabiliyo 🥹😇🌸
Zg99 Cglglr bende zorlanıyorum gece yatakta dönmekte hamile yastığı kullanıyorum iyi geliyor. Sizde deneyin isterseniz 🌸 bebisin tekmeleri acıtabiliyor artık güçlendiler 🥹🐣🙏 bende 56 kiloyla hamile kaldım şuan 63 olmuşum 🤷♀️🐣 ama göbeğim var sadece pek kilo gözükmüyor bende 🫶🏻
Nezahatozen Zg99 olabilir canım zaten yürürken yürüyemiyorum sanki orada gibi oluyor Popo cıkıntısı var gögüs altında cok cıkartıyor büyük ihtimal dönmüştür
2prensesmom_ Zg99 28+4 ara ara kasık ağrım oluyor benimde yatmak çok zor dönmek daha zor vajinal agrim var idrar yollarimdaki enfeksiyon gecmiyor çok zor zamanlardan geçiyorum gibi geliyor 😆😆
Zg99 2prensesmom_ sabrın sonu selamettir 🌸🙏 bu zamanlar da geçecek bebeğimize kavuşunca herseyi unutacağız 🙏🫶🏻bende de enfeksiyon çıktı ilaca başladık 1 gün var aramızda 28+5 im bende