Feliz Mery6619 o zaman çok acılı değilmiş😊 ben normalde çok heyecanlı tipim ama doğumdan asla korkmuyorum, aksine bebeğime kavuşacağım için mutlu heyecanım var☺️
Mery6619 Feliz evet çok güzel bi his. Rabbım bütün hamilelerin sağlıcakla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin
Diririiririm Zg99 benim karaciğer enzimlerimi yükselttiği için doktorum kullandırtmadı sonra da o şiddetli bulantı azaldı ama iştahım maalesef hala yerine gelmedi öyle çok istekle hiçbirşey yiyemiyorum resmen normalde de yemek yemeyi çok severim halbuki 😂
Nezahatozen Miğde yanması ve karnımın geceleri özellikle semsert oluyor uyurken bile fsrkediyorum sabah kalktığımda vajina agrısı cok oluyor su içmek dert gibi birsey zorla yemek yiyorum aklıma gelmiyor miğdem bulunmaya başlayınca acıktıgımı farkediyorum 29+2yiz ve bel agrısı fıtıgım olunca mahvediyor
Zg99 Nezahatozen karın sertleşmesi oluyor uyurken de bende . Yarın kontrolüm var inşallah güzel geçer. Bel ağrısı arada yaşıyorum ama masaj yaptırın eşinize çok iyi geliyor
Nezahatozen Zg99 doktora sorsana yarın sertlesmeyi normal ni diye iş cok yapınca oluyor yaptırırım canım
Zg99 Nezahatozen Dr kontrolüne gittim bebeğim normal doğum pozisyonunda olduğu için ağrı sertleşme oluyormuş
Tuzlimon1 Zg99 bizde 27+5 şuan. 1haftadır kasılmalarım vardı iyice tedirgin oldum bugün doktora gittim magnezyum başladık. Onun haricinde çok şükür 🙌 sanki el ayak şişmeleri de yakın gibi hafiften başladı bile 🤭 çok kilo aldım belkidi ondan, bu ay 2.buçuk almışım 😂
Zg99 Tuzlimon1 geçer inşallah kasılmalar 🙏🌸 ayağınızın altına yüksek yastık koyun geciyor o şekilde şişlik. Lolo illaki olacak 😁 maşallah
Tuzlimon1 Zg99 inşallah ☺️☺️ işten gelince ayaklarımı dikip yatıyorum hep 🥰 veririz doğumdan sonra çokta dert etmiyorum ya ilk gebeliğimde 21kg almıştım, 3 4 ayda fazla fazla vermiştim 😂 uykusuzluk, emzirme 🤱 çok güzel kilo verdiriyor 🥰🥰
fatmaaaas 28+2 yiz bende de vajinada ve kalçamda ağrı var ayaklarım bazen çok şişiyor ellerim öyle bide o kadar çok su içiyorum Kİ su içerken tekrar içesim geliyor için yanıyor resmen tabi geceleri rahat uyku malesef olmuyor
Cglglr 27 haftalık hamileyim. Sürekli tuvaletteyim 😄 gece yatakta dönmekte zorlanıyorum. Bazen kasıklarım çok ağrıyor özellikle fazla ayakta kaldığımda. Bir de ben 6 kg aldım 54 kiloyla hamile kalmıştım şuan tam 60 kiloyum inşallah iyi gidiyorumdur acaba bu son 3 ayda ne kadar kilo alırım çok merak ediyorum. He bir de karnımdaki minik çok güçlendi artık tekmeleriyle geceleri beni uyandırabiliyo 🥹😇🌸
Zg99 Cglglr bende zorlanıyorum gece yatakta dönmekte hamile yastığı kullanıyorum iyi geliyor. Sizde deneyin isterseniz 🌸 bebisin tekmeleri acıtabiliyor artık güçlendiler 🥹🐣🙏 bende 56 kiloyla hamile kaldım şuan 63 olmuşum 🤷♀️🐣 ama göbeğim var sadece pek kilo gözükmüyor bende 🫶🏻