Mevyyyy @“Zg99”#p337309 Zg99 biraz zorlanmaya başladım geceleri yatamıyorum rahat bi pozisyon bulamıyorum pek keyfim yok halim de yok stresliyim genel olarak bilemiyorum
Mery6619 Feliz olsun bebişiniz sağlıkla dogsunda spiral anestezi olunca bebekle hemen ten tene temas yaptırıyorlar çok güzel oluyor
Feliz Mery6619 in şa Allah☺️ ben de o yüzden genel anestezi istemiyorum spinal istiyorum doktorum da spinal taraftarı. İn şa Allah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize hepimiz amin
Mery6619 Feliz genel anestezi bana çok ağır gelmişti. Spinal daha iyi aksi bi durum olmazsa bende spinal istiyorum
Feliz Mery6619 o zaman çok acılı değilmiş😊 ben normalde çok heyecanlı tipim ama doğumdan asla korkmuyorum, aksine bebeğime kavuşacağım için mutlu heyecanım var☺️
Mery6619 Feliz evet çok güzel bi his. Rabbım bütün hamilelerin sağlıcakla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin
Diririiririm Zg99 benim karaciğer enzimlerimi yükselttiği için doktorum kullandırtmadı sonra da o şiddetli bulantı azaldı ama iştahım maalesef hala yerine gelmedi öyle çok istekle hiçbirşey yiyemiyorum resmen normalde de yemek yemeyi çok severim halbuki 😂
Nezahatozen Miğde yanması ve karnımın geceleri özellikle semsert oluyor uyurken bile fsrkediyorum sabah kalktığımda vajina agrısı cok oluyor su içmek dert gibi birsey zorla yemek yiyorum aklıma gelmiyor miğdem bulunmaya başlayınca acıktıgımı farkediyorum 29+2yiz ve bel agrısı fıtıgım olunca mahvediyor
Zg99 Nezahatozen karın sertleşmesi oluyor uyurken de bende . Yarın kontrolüm var inşallah güzel geçer. Bel ağrısı arada yaşıyorum ama masaj yaptırın eşinize çok iyi geliyor
Nezahatozen Zg99 doktora sorsana yarın sertlesmeyi normal ni diye iş cok yapınca oluyor yaptırırım canım
Zg99 Nezahatozen Dr kontrolüne gittim bebeğim normal doğum pozisyonunda olduğu için ağrı sertleşme oluyormuş
Tuzlimon1 Zg99 bizde 27+5 şuan. 1haftadır kasılmalarım vardı iyice tedirgin oldum bugün doktora gittim magnezyum başladık. Onun haricinde çok şükür 🙌 sanki el ayak şişmeleri de yakın gibi hafiften başladı bile 🤭 çok kilo aldım belkidi ondan, bu ay 2.buçuk almışım 😂
Zg99 Tuzlimon1 geçer inşallah kasılmalar 🙏🌸 ayağınızın altına yüksek yastık koyun geciyor o şekilde şişlik. Lolo illaki olacak 😁 maşallah
Tuzlimon1 Zg99 inşallah ☺️☺️ işten gelince ayaklarımı dikip yatıyorum hep 🥰 veririz doğumdan sonra çokta dert etmiyorum ya ilk gebeliğimde 21kg almıştım, 3 4 ayda fazla fazla vermiştim 😂 uykusuzluk, emzirme 🤱 çok güzel kilo verdiriyor 🥰🥰
fatmaaaas 28+2 yiz bende de vajinada ve kalçamda ağrı var ayaklarım bazen çok şişiyor ellerim öyle bide o kadar çok su içiyorum Kİ su içerken tekrar içesim geliyor için yanıyor resmen tabi geceleri rahat uyku malesef olmuyor