Bahariko Moz inşallah benim de erkektir yaa😊12 de kız dedi ama bacak aradını da gösterdi. Rabbim nasip etsin çok istiyorum hayırlı, sağlıklı bi oğlum olsun. Kızsa da Rabbim sağlık versin evladıma
esca344 Moz dönüşme derken kızın erkeğe dönüşmesinden bahsetmiyorlar tabi ki doktor yanılgısından bahsediyorlar neden bu kadar zorlaştırıyorsunuz ki herkes anlayabilir kız bebeğin bir anda erkeğe dönüşmesini sormuyor arkadaş 😂
Bahariko esca344 evet hamdolsun dünya güzeli bi kızım var🙏İnsan her 2 meyveden istiyor haliyle. Rabbimin takdiri ne verirse hamdolsun
Hasret3449 esca344 gerçekten öyle çokta pişmanım erken gittiğime çünkü kıza çok odaklanmıştım 😒ismini bile bırakmıştım sağlıklı olsunda gerisi boş
Hasret3449 Aylaa123 maşallah Allah bağışlasın çok haklısın canım ben şahsen çok pişmanım çünkü kız ismini bile bulmuştum sağlakla gelsin artık her neyse☺️
Miniklerinannesiyim Hasret3449 erkek canım banada Boyle foto cekti verdi yine dua et erken degşmiş benim arkadaşıma 30a kadar erkek dediler şimdide kız diyolar
Zhra42 Yeniyeniden Evet ben 2 oğlumu da 13 haftalikti erkek dedi doktor hatta kızım kz kardeşi olsun istiyor diye her gittiğimde sordum hep erkek dediler
Zhra42 Hasret3449 Senin yine doğmadan önce öğrenmişsin benim teyze kızıma 9 ay kız dediler oda alışveriş yaptı herseyi kız aldı doğuma bir girdi erkek doğurdu
Gizem1992 Hasret3449 bende şuan 13 haftalığım doktorum 14 haftalıkken bakarım cinsiyete dedi işte bu yüzden beklemek istiyorum 16 haftalıkken gidicem kesin sonuç söylesin diye ☺️