emel16 Hasret3449 kız erkeğe dönüşebiliyormuş da erkeğin kıza dönme ihtimali az oluyormuş çünkü cinsel organı görüp de erkek denmiştir diye yazıyordu 6 sene önceki yaptığım araştırmada:) ilk kızıma hamileyken 12. Haftada %90 erkek dedi 16. Hafta da kız olduğunu öğrenmiştik:) illa alışveriş için lesin öğrenmek istiyorum diyorsanız detaylıyı bekleyin derim
Defnezumramom @H Hasret3449 banada 13te kız dedi 16yı bekliyorum bende ama 20. Haftada daha net olur bence ayrıntılıda
esca344 Hasret3449 12. haftada yüzde yüz erkek dedi 16. haftada kız olduğunu öğrendim bu haftada yanılmaz olmaz eminim dedi başka doktora da gittim emin olmak için o da kız dedi 🫢
Hasret3449 esca344 bende 16. haftada gittim bugün yani ve bana çok eminim erkek dedi erkekte de pek yanılma olmaz dedi ve fotosunu çekip bana verdi baktınız mı canım
esca344 Hasret3449 evet erkek gibi canım ama erkekte yanılma olmuyor değil oluyor valla şahit oldum ama bu haftada yanılmaz bence erkektir. benim erkendi 12 de erkek dedi yüzde yüz dedi pipisine kadar gösterdi kordonmus şaka gibi 😂 erken diye yanılmış olabilir 16dan sonra yanılma zor baktım fotoya bariz erkek gözüküyor
Hasret3449 esca344 gerçekten öyle çokta pişmanım erken gittiğime çünkü kıza çok odaklanmıştım 😒ismini bile bırakmıştım sağlıklı olsunda gerisi boş
Aylaa123 Hasret3449 biz bunu burda defalarca söylüyoruz zatem erken öğrensenizde değişme ihtimali yüksek diye ama anlayana millet az daha sabredemiyor hepimiz geçiyoruz o yollardan sabretmek her zaman iyidir sizin için demiyorum bu arada genel yorum yapıyorum bende oğlumu 17. Haftada öğrenmiştim anca o zaman açmıstı bacağını 😂
Hasret3449 Aylaa123 maşallah Allah bağışlasın çok haklısın canım ben şahsen çok pişmanım çünkü kız ismini bile bulmuştum sağlakla gelsin artık her neyse☺️
Moz Hasret3449 şaşırmıyorum erkek kardeşim için 3 farklı dr annemlere kız demişti her şeyini ona göre yapmıştık.Erkek geldi aşkım benim yerim onu tombiş esmer bebekti oyyy ablası kurban olsunnn ahahah
Moz Ayrıca dönüşme denen bir şey yok ya yıl 2024 biraz biyoloji bilimine göz gezdirin pipisi o an yapışıyor görünmüyor olay bu
Bahariko Moz inşallah benim de erkektir yaa😊12 de kız dedi ama bacak aradını da gösterdi. Rabbim nasip etsin çok istiyorum hayırlı, sağlıklı bi oğlum olsun. Kızsa da Rabbim sağlık versin evladıma
esca344 Moz dönüşme derken kızın erkeğe dönüşmesinden bahsetmiyorlar tabi ki doktor yanılgısından bahsediyorlar neden bu kadar zorlaştırıyorsunuz ki herkes anlayabilir kız bebeğin bir anda erkeğe dönüşmesini sormuyor arkadaş 😂
Mervealya1992 Hasret3449 12 haftada cok yanılma oluyor zaten ben ınanmıyorum cogunlukla bacak arasjnı gostermedıyse 12. Haftada ınanmıyorum gecen hafta tahmınde bulundu doktor ima etti ama ınanmadım cnku 12 haftada kız denı ce hep değişiyor