Miniklerinannesiyim Hasret3449 imkansız bende 18de Boyle bacak arasını cekti verdi şuan 23 haftalık din gittim aynısı 🤣bende icimden kız geciyordu ama kısmet bi kız bir oglum oluyor 🥲
Niloyaaaaa Hasret3449 hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
zeynep_88 İki oğlum var 16. Haftada gittim net göremedim anlayamadım ama erkeğe benziyor dedi sadece. Yirminci hafta biterken gidecem tekrar başka bi yere. Bakalım o ne diyecek pek heyecanlı😆
Ebaki zeynep_88 benimde iki oğlum var cnm buna önce kız dedi sonra erkek dedi bende detaylıyi bekliyorum tabi evladın kızı erkeği ayrımı olmaz ama insan o meyveden de tatmak istiyo iste
Berfinkorkutt Hasret3449 24. Haftama kadar kız denilen bebeğim 26. Haftada erkek olarak belirlendi ve şimdi 2.5 aylık bir oğlum var 😂😂 o yüzden bence 20 li haftalarda daha net belli oluyor o zamanı bekleyin derim
Ayseglllllll Hasret3449 benım 19. Haftada kız diyip 22 de erkek denildi 😅😅sizin gene baya erken söylenmiş
Seher05_ Hasret3449 aaa ben takip ediyordum seni belirtilerimizde aynıydı 😂 cinsiyette aynıydı bana da 12. hafta da kız denildi 😂 daha kendi doktoruma gitmedim ama ben kesin kız diye paylaştım valla hayırlısı olsun canım benim şok oldum bende 🥰🥰
Hasret3449 Seher05_ 🤣dikkat et sende kendin için bi şok yaşama canım evet aynıydı belirtimiz kaç haftalık oldun canım