NNanelimonn Kardelen0406 ben de ilk çocuğumu altı yıl önce Selçuk gürbüz de doğurdum 3bin lira filandı çok da memnun kaldım.Şimdi Berrin Kavuz Ercan takipliyim ama orayla anlaşmalı olduğu için doğumum yine orada olcak işime de geldi açıkçası memnundum ama işte bu artışlar 🔥🔥🔥😅
NNanelimonn deryalardanbiri o zaman bilgi paylaşan arkadaş yanlış söylemiş siz ilk ağızdan öğrendiyseniz güncel fiyatı budur ☺️
Bir_nazenin01 Güzelyalı da bende doğum yapıcam inşallah ay o kadar pahalı mı cidden 32 bin e falan razıydık
NNanelimonn orkidemm_ İnanın sadece Güzelyalı değil her yer artırıyor benim doktorum dermancan da çalışıyor dokuz aydır bir kez aynı ücreti ödemedik devamlı arttı 😅
orkidemm_ NNanelimonn ben güzelyalının sürekli arttığını çok duydum 😂 evet herşey artık çok pahalı kaldı ki hastane
NNanelimonn 2024_kmr benim doktorum Dermancan da Berrin Kavuz Ercan uzun yıllardır doktorum olur kendisi tam bir hanımefendi 🥰🥰sadece güzelyalıyla anlaşmalı o nedenle orada olacak doğumum 🥰
Kardelen0406 2024_kmr memnun kalmak ne demek,abla diye hitap ederdim hep ,o samimiyetini anlatamam.Her şeyi detaylı anlatır baştan savmazdı hiçç.Allah nasip ederse yine yasemin hanımı düşünüyorum.Gönlünüz rahat olsun.Doğum anı sonrası vsde çok memnundum
Annesininmelei Me_l evet maalesef. Ve ben o 50 bini mecburen vereceğim. Doktorum orayla anlaşmalı ve en başından beri doktorumla ilerlediğim için başkasına güvenmiyorum.
2024_kmr Kardelen0406 benim ilk doğumum vasattı ondan dolayı korkarak gidiyordum doğuma da az kalınca sormak istedim hatta keşke birilerini görsem de sorsam diyordum
Me_l Peki kızlar şimdi ben bu hastanelerden birinine takipli olmam ve aynı zamanda doktorumla iyi bir şekilde ilerlemek için diyarbakirdan adanaya ne zaman gelmeliyim ya da doktoru kaç kere görmem gerek çok bilgisizim bu konuda çok korkuyorum kaygılıyım
Esracim01 Me_l bende doğum için Diyarbakır dan Adana’ya gitmeyi planlıyorum nasipse. Ve nasipse Ocak gibi doğumum görünüyor.Bana sorunsuz olursa 32den sonra haberleşelim demişti doktor. Algomed i düşünüyorum ben de Ayten baymas hanımı hiç duydunuz mu? Adanalı mısınız?
unzile001 Esracim01 benim doktorum da Ayten baymas çöktü kendisini uzun yıllardir taniyirum nasip olursa üçüncü gebeliğim yine ona gidiyorum çok memnunum çok ilgili birisi
Jasmine_can Mucizem0301 herkese farklı fiyat mı vermişler. Normal doğum paketi 30 bin ekstra doktor ücreti 35bin dediler. Orda takipliyim.