mrv012 Me_l Ben Ortadoğu Hastanesi’ne gidiyorum. Orda da 35 bin diye duymuştum ama şuan güncel fiyatını bilmiyorum. Kızımı 5 yıl önce 4 bine doğurmuştur orda. şuan da da 40 bin olmuştur heralde. muayene ücreti de 1.715 TL 🥲
NNanelimonn Ben Güzelyalı hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.İki üç hafta öncesine kadar 30 binden 45 bine çıktı diye duydum.Yarın doğum için gün almaya gideceğim detaylı öğrenip yazarım size de😊💕
Esracim01 NNanelimonn Aman Allahım iyice fiyatta şaşırdılar yaaa.. Algomed de doğum yapan var mı peki?
Esracim01 NNanelimonn Ben de 32 bin 500diye duymuştum nasıl bu kadar fiyat artıyor anlamıyorum şaka gibi
Me_l NNanelimonn inanamıyorum gerçekten eşimin işinden dolayı diyarbakırdayiz buradaki fiyatlar max25bin ama aileme çok uzağım adanada yapmak istiyorum doğumu mu bu fiyatlar ağız uçuklatır🥺
Kardelen0406 NNanelimonn 4 sene önce kızımı orda doğurdum yasemin ilkitti doktorum.Muayene 150 lira doğum 5 bindi 😅35 ne şaka gibi yaaa 🤪Ama Allah nasip ederse yine aynı şekilde doğum yapmak istiyorum
NNanelimonn Esracim01 kesinlikle bir anda yüzde elli zam hiç normal gelmedi bana da.Yarın doğru mu göreceğiz ☺️
NNanelimonn Me_l Burası yine ortalama geliyor Acıbadem medline filan çok daha yüksek Allah yardımcımız olsun 🥲🤭
NNanelimonn Kardelen0406 ben de ilk çocuğumu altı yıl önce Selçuk gürbüz de doğurdum 3bin lira filandı çok da memnun kaldım.Şimdi Berrin Kavuz Ercan takipliyim ama orayla anlaşmalı olduğu için doğumum yine orada olcak işime de geldi açıkçası memnundum ama işte bu artışlar 🔥🔥🔥😅
deryalardanbiri NNanelimonn ben geçen hafta sorduğumda peşin 30 kredi kartı 35 gibi bir fiyat verdiler. Öncesinde 24 müş diye biliyorum
NNanelimonn deryalardanbiri o zaman bilgi paylaşan arkadaş yanlış söylemiş siz ilk ağızdan öğrendiyseniz güncel fiyatı budur ☺️
orkidemm_ Güzelyalı zaten sürekli fiyat arttırıyor sadece doğum parası değil aklınıza gelebilecek bütün işlemler için bunu çok kez çoğu kişiden duydum
NNanelimonn orkidemm_ İnanın sadece Güzelyalı değil her yer artırıyor benim doktorum dermancan da çalışıyor dokuz aydır bir kez aynı ücreti ödemedik devamlı arttı 😅
NNanelimonn Me_l nst için gidecektim yarın gitmemi istedi doktorun o nedenle yarın öğrenebileceğim.Birsz geç gördüm yorumunuzu kusura bakmayın☺️🤭🙏🏻
Jasmine_can Annesininmelei ben acıbademe gidiyorum. Normal doğum paketi30 bin ekstra doktor 35 bin alıyor dediler.
Bir_nazenin01 Güzelyalı da bende doğum yapıcam inşallah ay o kadar pahalı mı cidden 32 bin e falan razıydık
orkidemm_ NNanelimonn ben güzelyalının sürekli arttığını çok duydum 😂 evet herşey artık çok pahalı kaldı ki hastane
NNanelimonn 2024_kmr benim doktorum Dermancan da Berrin Kavuz Ercan uzun yıllardır doktorum olur kendisi tam bir hanımefendi 🥰🥰sadece güzelyalıyla anlaşmalı o nedenle orada olacak doğumum 🥰
Kardelen0406 2024_kmr memnun kalmak ne demek,abla diye hitap ederdim hep ,o samimiyetini anlatamam.Her şeyi detaylı anlatır baştan savmazdı hiçç.Allah nasip ederse yine yasemin hanımı düşünüyorum.Gönlünüz rahat olsun.Doğum anı sonrası vsde çok memnundum