Minikfasulyem_1 Fyzkvk94 inşallah🙏 az mide bulantılı geçiyor kalp atışlarını gördüm inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Kumsal2606 Minikfasulyem_1 izmir cigli eğitim araştırma hastanesi dr Deniz uyumaza gidiyorum 27 haftalığız 🥰
Caglab Minikfasulyem_1 ilki Sezeryan olduğu için Sezeryan olacak. 25-26 Eylül gibi olacak.daha tam gün belirlemedik.
Minikfasulyem_1 Lilamorr06 hem devlet hem özel nasıl yapıyorsunuz takibi bende öyle yapmak istiyorum mağlum özelde ücretler biraz fazla
Lilamorr06 Minikfasulyem_1 ben İzmire yeni taşındım o yüzden belli bi rutinim yok ama normalde bunu yapanlar bir ay devlete bir ay özele gidiyormuş.
sevvalak Minikfasulyem_1 Bende karataş hastanesi gidiyorum aysel zabıt hanıma çok tatlı bir doktor 13 haftalığız 🌸
bilgedmr Minikfasulyem_1 Bugün 7+3’deyiz doktorum Çınarlı Hastanesinde Ceysu ❤️ Çok sakin ve tatlı dilli bir doktor yarın da kalp atışını duymaz inşallah 🙏
Minikfasulyem_1 Lilamorr06 devlete gidicem diyince özeldeki doktorun surat ifadesinden korkuyorum ya da tam tersi devletteki doktorun ifadesi🙄 doktorlar bazen alıngan olabiliyor suratları düşüyo hemen
Kaplan35 19+5 haftamdayım bende Özel Çınarlı Hastanesine gidiyorum çok eski bir hastaya yarı devlet yarı özel Ceysu hanım doktorum çok memnunum herkese tavsiye ederim rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
tugces95 Minikfasulyem_1 18+5 haftalık oldukkk, ara ara karın ağrısı olsa da sorunsuz sıkıntısız geçiyor çok şükür, medicana hastanesi hakan sabırlıya gidiyoruz, çook memnunumm🙏😍