Minikfasulyem_1 Momofates bende ekole gidiyorum doğum ücreti ne kadarmış öğrenebilirmiyim benim erken diye bilgi vermiyolar 😊
Aysu1307 Ozgis1s yaaa nst beraber bekledik hatta sen misinn 🙂 seni o kadar merak ettim ki doğum yaptın mı acaba 🤗🤗🤗
irem4556 Lilamorr06 genel tahlil vs uygun kan idrar bakılmıştı 300 tl vermiştim mesela nst ücretsiz o gün muayne ücreti ödediğin için doğum 25 bin
192535 Minikfasulyem_1 şuan 43 bin aynı doktora gidiyorum bende 33haftaya girdim ben ama sizin çok var daha
Momofates Minikfasulyem_1 dogum ücretini suanda bilmiyorum 32.haftada konuşup sabitliyorsunuz bu gidişimde konusacagım 🙂
Minikfasulyem_1 Lilamorr06 devlete gidicem diyince özeldeki doktorun surat ifadesinden korkuyorum ya da tam tersi devletteki doktorun ifadesi🙄 doktorlar bazen alıngan olabiliyor suratları düşüyo hemen
Minikfasulyem_1 192535 kaçıncı haftada belli oldu birde bir şey sorucam normal doğumla sezaryen arasında fiyat farkı oluyormu
192535 Minikfasulyem_1 daha sabitleme olmadı benim sadece bu fiyatı söylediler normal sezeryan aynı diye biliyorum
192535 Minikfasulyem_1 sizin doğumunuz 2025 de olucak galiba oyüzden 50 60 bulur ozamana kadar Minikfasulyem_1