Minikfasulyem_1 Herkese selammmm süreciniz nasıl gidiyor hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz merak ediyorum ben şuan gebelik takibe göre 8+3 üm ( doktora göre 7 hafta) izmir ekol hastanesine gidiyorum sizleri merak ettim yazarsanız çok mutlu olurummm 🥰
Topraksmom Minikfasulyem_1 20 haftalığım çiğliden,şehir hastanesine dr yaşam kemal akpak a gidiyorum mükemmel bir doktor ben de yeni keşfettim bu ay 2.gidişim 😇 çok geç buldum kendisini kolay kolay bırakmam hem tepeciğe hem şehir hastanesine gidiyor instagram hesabını incelemenizi tavsiye ederim doktor arayışında olanlar 🤗
Canss35 Minikfasulyem_1 26 haftaligiz🩵 çiğli araştırma hastanesi ırmak hanıma gidiyorum mükemmel bir doktor🫶🏻
Anonimanonim Minikfasulyem_1 bende izmir henüz doktorum netleşmedi🙈😁 bu hafta netleştireceğim sat a göre 7 haftalığım
Minikfasulyem_1 Topraksmom ismini ilk kez duydum ben şuan İrfan Özere gidiyorum ara ara devletede gitmeyi düşünüyorum çiğli araştırmada nuray hanım var onu çok met etmişlerdi bana bu arada çiğlinin neresi bende çiğli egekentteyimm
Ftmnnr Topraksmom evet o doktora bekarken gitmiştim ama ben kolay kolay bulamadım doktoru hep sekreterleri var kendisi çok ilgili bı adam
Fyzkvk94 Minikfasulyem_1 Yani 2. Kontrolüme gitcek kalp atışını duymuştuk çok şükür hamileligimde çok şükür herseye razıyım 3. Hamileligim 2 düşüğüm var bebeğimi inşallah kucağıma alirim sizin nasıl
Ftmnnr Fyzkvk94 ben ümit hocaya gidiyorum ama devlete geçmeyi düşünüyorum düzgün bir hastane bulabilirsem
Minikfasulyem_1 Fyzkvk94 inşallah🙏 az mide bulantılı geçiyor kalp atışlarını gördüm inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Minikfasulyem_1 Lilamorr06 hem devlet hem özel nasıl yapıyorsunuz takibi bende öyle yapmak istiyorum mağlum özelde ücretler biraz fazla