yokusbebek Zeynepci012 Sezaryan olacaktiniz sanırım. Mecburi sezaryan mı yoksa isteğe bağlı mı? Devlete karar verdim yazmışsınız ya devlet isteğe bağlı yapmıyor sanırım. O sebeple sordum 🌸
yokusbebek Gizyy Ya bana odada çift yatak var ama tek kalacaksınız dediler. Üst üste sordum eşim kalacak başka biriyle kalmak istemem dedim çift yatak deyince şüpheye düştüm 😁 Siz sıkıntı yaşadınız mı bu konuda?
Gizyy yokusbebek ben o çift yataklıda bi gün kaldım kontrol amaçlı doktorum yatış vermişti doğumdan bi gün önce. Evet sadece tek kişi kalıyo hatta vip odadan daha büyüktü orası rahat edersiniz bence 😊
Rbiabs Benim plasentam aşağıda da urfadaki özeller bu sezaryeni yapmıyor dediler bilgisi olan var mi fakultede yapmak gerekiyormuş sanırım
Tubakrgn000 Asya1212 şanmed hastanesi özcan bey normal 10 sezeryan 18 fiyatta anlaşırız demişti asistanı meydan hastanesi yaşar bey normal 6 veya 8 Di tam hatırlamıyorum sezeryan 14 dediler
Rbiabs yokusbebek ne zaman yapacaksınız acaba ne zaman için anlaştınız ben dr aralıkta yapcam sanırım da emre hocaya karar verdim doğuma ama.muayeneyesi pahali diye su an gitmicem ne zaman gitmeliyim sence
Rbiabs yokusbebek şu an memleketten yeni geldim de emine celik e gideyim demiştim emre hoca phali diye