Rbiabs Benim plasentam aşağıda da urfadaki özeller bu sezaryeni yapmıyor dediler bilgisi olan var mi fakultede yapmak gerekiyormuş sanırım
Tubakrgn000 Asya1212 şanmed hastanesi özcan bey normal 10 sezeryan 18 fiyatta anlaşırız demişti asistanı meydan hastanesi yaşar bey normal 6 veya 8 Di tam hatırlamıyorum sezeryan 14 dediler
Rbiabs yokusbebek ne zaman yapacaksınız acaba ne zaman için anlaştınız ben dr aralıkta yapcam sanırım da emre hocaya karar verdim doğuma ama.muayeneyesi pahali diye su an gitmicem ne zaman gitmeliyim sence
Rbiabs yokusbebek şu an memleketten yeni geldim de emine celik e gideyim demiştim emre hoca phali diye
teachervera Asya1212 Lotus da sezeryan 13 bin diye biliyorum İstanbul a taşındım geçen hafta yoksa orada yapacaktım burada 50 bin 😀
yokusbebek Rbiabs Ya evet Emine hanımdan da memnun diye biliyorum gidenler. Emre hoca her muayenede aşırı detaylı bakıyor ve çok güven veriyor açıkçası. O nedenle durumumuz da varken ona devam etmek istedim.
Asya1212 Rbiabs yokusbebek bende bugün emine hanıma gittim iki kontroldür ona gidiyorum çok ilgili güler yüzlü galiba onda yapacam doğumumu doğum ücretide 19 bin
Rbiabs yokusbebek benim plasentam aşağıda da o yüzden emre hocaya gidecektim emine hoca yaparsa doğumu ona gitmeyi düşünüyorum kadında daha rahat ederim diye
yokusbebek Asya1212 Standart oda mı? Bir de doğumunuz ne zaman? Biz de bugün gittik. Belki karşılaşmışızdır. NST çektirirken Emine hocanın hastası gelmişti bir tane 🤭
Asya1212 yokusbebek doğumuma karar veremedim sezaryan mı normal mı olacak diye ondan belli değil.. saat kaç gibi ordaydınız bende nst girdim