yokusbebek birkimseee Eğer Fatma ebeyse özel ebe, gerçekten çok çok iyi. Herkes o kadar memnun ki ondan.
Gizyy yokusbebek aynen az bi zaman kalmış ☺️ inşallah zamanında sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza siz de 😊
Burcuvebebek Gizyy new de hangi dr takiplisiniz bende orda sezeryan olmayı düşünüyorum ama dr en iyisi hangisi bilemiyorum
Gizyy Burcuvebebek ben Kadir Yaman takipliydim. İki sezeryanımı da o yaptı. Ama hastaneye bağlı değil özel kliniği var sadece doğumlarını Nevde yaptırıyo
yokusbebek Zeynepci012 Sezaryan olacaktiniz sanırım. Mecburi sezaryan mı yoksa isteğe bağlı mı? Devlete karar verdim yazmışsınız ya devlet isteğe bağlı yapmıyor sanırım. O sebeple sordum 🌸
yokusbebek Gizyy Ya bana odada çift yatak var ama tek kalacaksınız dediler. Üst üste sordum eşim kalacak başka biriyle kalmak istemem dedim çift yatak deyince şüpheye düştüm 😁 Siz sıkıntı yaşadınız mı bu konuda?
Gizyy yokusbebek ben o çift yataklıda bi gün kaldım kontrol amaçlı doktorum yatış vermişti doğumdan bi gün önce. Evet sadece tek kişi kalıyo hatta vip odadan daha büyüktü orası rahat edersiniz bence 😊
Rbiabs Benim plasentam aşağıda da urfadaki özeller bu sezaryeni yapmıyor dediler bilgisi olan var mi fakultede yapmak gerekiyormuş sanırım