Canco Nurbl ara ara kasıklarda ağrı oluyor batma oluyor göğüslerimde hiç bir ağrı şişlik acıma yok (her ay yumurtlamadan sobra başlardı bu ay başlamadı) bakalım sabırsızlıkla bekliyorum hem çok umut doluyum bu ay hemde çok umutsuz
Nurbl Canco kasıklarda sızılar birde göğüsten sıvı geliyor farklı olarak çok şiddetli bel ağrım vardı geçen bir hafta boyunca geçti o ağrılar
Canco Nurbl Hayırlısı olsun inşallah göğüsten sıvı gelmesini ilk kez duydum benim göğüslerde tık yok 😂😂sabırsız zamanlar günler geçmiyor sanki
Canco İç çamaşırım bazen su gibi ıslanıyor bazende yoğun kıvamlı rengi sarımsı bir akıntım oluyor umutlanıyorum bunlar belirti mi acaba diyorum ama regl önceside akıntı artar diyorum of bilmiyorum 3 yıldır bekliyorum bu ay umarım nasip olur 🙏 Hgergy
User_e34 Hgergy 3 Eylül kasık ağrısı ara ara oluyor göğüslerde de ağrı yok bel ağrım da yok hiç bişi Hissetmiyorum sizce test yapmalı mıyım ???
Hgergy User_e34 2 gün kalmış zaten sabret bence. Yoksa direkt adet olcan zaten ama testte negatif görmek üzüyor ya
Hgergy Canco yine de en iyisi beklemek. Test de insan yapımı sonuçta. En net cevap adet olup olmamak 😊