Tazeanne56 Hgergy valla ben de 4 ya da 5 eylül ama hiç belirtim yok sadece çok sık idrara çıkıyorum ya hamileyim ya da enfeksiyonum var ondan olabilir adete bir bir hafta varken test yaptım negatif çıktı belki pozitife döner
Canco User_e34 valla sorma bile bile yapıyoruz ve üzülüyoruz oturdum biraz ağladım inşallah mutlu haberlerimizide paylaşırız hep birlikte😔🙏💕
Canco Hgergy valla sürekli içim doluyor ağlıyorum 3 sene oldu rabbimden istiyorum vermediğinde var bi hayır biliyorum ama işte içim gidiyor rabbim nasip etsin tüm isteyenlere inşallah😔🙏
Abcdfghe Bat 4 eylül az önce test yaptım negatif çıktı. Adet belirtilerim var başka bişi yok. O da göğüs hassasiyeti ve yüzümde sivilcelerim çıktı.
Minkkk Bat 3 Eylül erken gebelik testlerim silik çizgi çıkmıştı kasık karın bel ağrım var az önce peçeteye kırmızı lekelenme geldi ben elendim arkadaşlar 😞
Canco Minkkk yaaa 😔 artık bu testlere güven olmuyor acaba yerleşme kanaması gibi bişey olabilir mi tekrarladınız mı testi
Canco Minkkk gerçekten sadece adet gününü beklemek lazım testler artık güven vermiyor yoksa üzülen biz oluyoruz hayırlısı olsun güzellikler bulsun sizi inşallah🌿🤗💕