Nuriskolosko zeynosileannis Ayy benim de galiba erkek olucak bebişim İsim.olarak da Hamza ve Yusuf düşünüyorum ikisi de tatliş isimler ya da birlikte de kullanılabilir Yusuf Hamza olarak da uygun Başka isim de arıyorum bu tarz ama pek yok klasikçiyim ben de 😂🥰🥰🥰🥰
Eluskonunannesi zeynosileannis ben oğlumun adını Selim koyacağım. Huzurlu, sakin ve güvenli anlamlarına geliyor
Damyavuz zeynosileannis kız ismi kolay oluyor erkekte çok zor maalesef 🧿 bizim Demir olacak oğlumuzun adı. Kuran’da da Hadid Demir olarak geçiyor Türk kültüründe de önemli zaten. Kayınvalidem eşime hamileyken rüyasında görmüş oğlun olacak adını Demir koy demiş yaşlı bir amca. 89 senesin de Demir ismi onlara tuhaf gelmiş koymamışlar. İçimde hep ukte kalmıştı Demir olsun dedim önemli olan sağlıklı olması. Allahım kavuştursun 🧿💙
Yammur Benimde oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse Ömer koyucam yanına eklemek için Ahlas, Tuna, Berat, barlas bunlardan birini eklıycem ama hala karar veremedim 🥴 sanada fikir olur belki 😊
Slymnsmy zeynosileannis oğlumun ismi Süleyman çok uysal sevecen bir çocuktur . İsimlerin insanlara verdigi güce inanıyorum nedense 🤭 simdi ikinci oğlum için isim arayışındayım burada bekleyim🤣🤣