kubratugba zeynosileannis İlk oğlum Emir Ata Oğlum Eymen 3. Yolda ezel olacak Allah izin verirse futbol takımı kurma çabasındayım 😁
Fatma_Fatma kubratugba Oğlunuz Emir in huyu suyu nasıl Emir isimli olanlar çok Emir veriyormuş öyle mi birde hep hasta olur mu Emir ismi biraz ağır çünkü
cansulina1405 Henüz cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Karan istiyorum. Anlamı Temiz, masum, katkısız, sözünün eri; yiğit.💙🧿
Fatma_Fatma Nananan Efraim Emir kaç yaşında ve huyu suyu nasıl benimde oğlum olucak ismi çok hoşuma gitti
Nananan Fatma_Fatma 3 ay sonra tam iki yaşını dolduracak vallahi maşallah diyin 🙏 hamileliğim doğumum çok güzeldi ilk doğumudu o kadar güzeldi ki küçükkende önceki postlarimda yazmıştım denk gelmişsinzdir belki uyku düzeni çok güzel maşallah her yemeği yer huysuzluğu simarikliği yok şu anlık şuan bile oğlum şunu getir bunu götür desem getirir götürür ben sofra toplarken yardım eder sofra kuracağım zmn ekmeği alıp sofraya gider inşallah bundan sonra da böyle devam eder iki yaş sendromundan korkuyorum
Alpmusts Fatma_Fatma oğlum sesiz sakin diyemem 😂 cok hareketli neşeli duygusal lider ruhlu bir cocuk ama vurup kıran dağıtan boş yere hırçınlık yapan bir cocuk değil atıyorum bi yeme gittiğim zaman yanımda oturur kalkmaz dur diyğnce durur 😊 5 yaşında sağlıklı olsunda yaptığı yaramazlıklar öenmli değil
kubratugba Fatma_Fatma emir hep zor çocuktu 16 yaşında suan hala 7 yasindaki kardeşini uyarmam onu uyarırım emir verir doğru ve hiperaktif ti hep bana koyma dediler dinlemedim hep afacandi oğlum halada tutamiyoruz
Buseemm zeynosileannis ben oglum olursa adini 💙 Yusuf Enes 💙 koyacağım insallah her ikiside peygamber ismi olup enes deger verdigimiz bi kuzenimin adi Yusuf rahmetli cok sevdigim dedemin adi iki niyetle de koymayi düşünüyorum
Ebruuu0606 zeynosileannis Sina Zeyd Atlas Yuşa aybars Göktuğ Eymen Rüzgar Aras Said Samet Barlas Uras Asil Karan Kaan Alparslan Poyraz