zeynosileannis Bir oğlum olacağını öğrendim isim konusu benim için çok önemli hem kulağa hoş gelen hemde güzel anlamlı olmasını istiyorum dinimizede uygun olmalı tabi. Tanrı falan anlamı olmayan güzel isim önerilerinizi alabilirim 😍
Aysgll1 zeynosileannis bizimki Ömer Ahlas olacak inşallah. Söylenmesi falan kulağa çok hoş geliyor. Ahlas da halis saf temiz kul demekmiş çok beğendik 😇
MiracAlpinveUmutunAnnesi zeynosileannis Bende burda bekliyim İlk oğlumun adi Miraç Alp İkinci oğluma hamileyim ama Egehan var aklımız da farklı seçeneklere bakıyoruz
Htccndn Benim oğlumun ismi Allah nasip ederse serbay siel olacak serbayın anlamı lider komutan demek sielde fransızcada gökyüzü demek hiç duyulmamış bir isim derler hep ☺️
kubrabayraktarr Aysgll1 bizde yiğit ahlas düşünüyoruz kısmetse ömerde çok istediğim içinde ama dayımda var ondan elemek zorunda kaldık
zeynosileannis arsveuras evet ya kıza hemen bulmuştuk ama erkek ismi daha zor geliyor bana çok fazla yeni isimlerden de koymak istemiyorum sevemiyorum 🤷🏻♀️
mervehzall gizemm0688 lambkin’de aden ve arel isminde müslin set gördüm satıcı paylaşmıştı sizemi ait acaba 🥹🥰
Nananan zeynosileannis ben şuan hamileyim cinsiyet belli değil ilk oğlum Efraim emir eğer ki bu bebişim de erkek olursa Miraç uras olacak fikir olsun size
Fatma_Fatma Nananan Efraim Emir kaç yaşında ve huyu suyu nasıl benimde oğlum olucak ismi çok hoşuma gitti
Nugrimu zeynosileannis Oğlumun adı ‘Zahid’💙😇 Anlamı ; Zühd sahibi, şüpheli şeyleri bile terkederek günahtan kaçan, Allah korkusuyla dünya nimetlerinden el çeken (kimse) muttaki.
Alpmusts İlk oğlumun ismi Alparslan şimdi 26haftalık hamileyim bir tane daha oğlum olacak onada Metehan koyucaz😊