Pembepanter Zehra5507 bende bundan çekinmiştim işte. Testleri Özelde yaptırmayınca sıkıntı yaparlar mı diye. Ultrasona daha sık giriyorsun ya bebeğe bir etkisi oluyor mudur peki?
Zehra5507 Pembepanter bu kez özelde düşünüyorum farklı yerdeyim devlet hastanesi çok kalabalık bu kez biraz konfor istiyorum
Pembepanter Zehra5507 anladım İnşallah bebeğiniz içinde sizin içinde sorunsuz sağlıklı bir Doğum olur 🙏
Shrydn Happinessoon benım arkadaşım vardı oyleydi. Bebeyinin kilosu fazlaydı. Ne zaman gelse o zaman dogurcam dedi. 42 haftalıkken bi nefeste dogurdu valla
Happinessoon Shrydn ay ne güzel aslında onlar ne zaman geleceklerini biliyolar biz telaşlanıyoruz evhamlanıyoruz korkuyoruz
Deletedmom00012 Happinessoon senin zaten belirti gelmiş neyin sezaryeniymiş o? Ben bekledim 41+3 de dogdu. İlla müdahale olacaksa suni al. Kendi sancınla pek farkı yok
Sedayznn Happinessoon aynı durumdaydım suni sancı verip açılmamı bekledi normal doğurdum bebeğin iyiyse bekle.
Nurrrrr Happinessoon Canım bak ben 40 da gittim doktor 2 gün sonra gel yatışını yapalım dedi üstelik hiç açılmam yoktu suni sancı verdiler 10 saatde olsa normal doğurdum ama sabah vermediler suni sancıyı bana ilaç attılar sancım başlason diye kendi sancımı cektim öğlen 3 e kadar falan daha plates vermişlerdi ağrın geldikçe zıpla diye ağrılarım kesilmişti annem falan böyle olmaz sancın yok bebek gelmez yoksa dedi doktorum geldi saat 5 gibi suyumu patlattılar sonra suni sancı verdiler serumla 3 bucuk saatde doğurdum 👍🏻 Bence ben suni sancı istiyorum de rahim kısalığı olan insan daha cabuk doğrur acılmanı ise suni sancı yiyerek test edebilirsin zaten dayanamazsan sezeryan istiyorum dersin 👍🏻
MineelikCengiz Happinessoon bizde 40+2 olduk 41 haftalık a kadar beklicez gelmezse sezaryan olucam haftasonu😔. Rahim yumuşamamış açıklığımda yok sancım da yok. Gelesi yok bu kızların
BurcuAdak Happinessoon bebek geleceği zamanı bilir canım sıkıntılı bir durum yoksa bekleyebilirsin ☺️ Sağlıklı doğumlar
Tontikinannesi Happinessoon Rabbim hepinizin yardımcısı olsun 🤗Ben kavuştum darısı size olsun 😍😘Sağ salım bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zeynp Happinessoon hiç açılması olmayan bi insana suniyi dayamakta eziyet olur Suni açılmayı desteklesin hızlandırsın diye veriliyor Doktorunuza güvenin bi bildiği vardır elbet
Ptrck Happinessoon şuan her yaşantın ile aynı surumdayız canım ve gelen nişanın bizde de hiç bir belirti yok açılma da yok açılma olmuyorsa nişan neden geliyo ya 🙆🏻♀️