Merve1712 Nur1806 36+1 deyim bende🥰tahmini 16 eylül dedi doktorum bebeğim ters dönmezse eğer😍bebişlerinizin boyu ve kilosu kaç anneler💐💐
Arnisa98 Eda5924 hayır normal olsa öyle bir tahmin demez çünkü ne zaman geleceği belli değil… Sancılarla alakalı bişey..
Caglab Nur1806 34+2yiz. 25-26 Eylül gibi olacak inşallah. Ellerimde sinir sıkışması oldu o biraz uyutmuyor.onun dışında çok şükür bir sorun yok. Herkes sağlıkla vaktinde kavuşsun inşallah 🙏
Elfidaa- Merhaba 36 haftalığım bugün haftaya doğum 3 eylül de 😍 uyku falan hiç yok göğüs altım da acayip bi acı var kaburga ağrısı sanırım
byzsrtym Nur1806 36+4 haftalığım henüz doğum tarihimiz belli değil. Çarşamba kontrolüm var inşallah belli olur🥹 artık geceleri uyumak zor oluyor ve sabah uyandığımda, oturduğum yerde çok terliyorum.
Uras2881 Ensrmn bende 35+1 asla uyuyamıyorum sezeryan istiyorum ama bebek baş aşagı pozisyonda 36.hafta kontrolumde doktoruma sezeryan istedigimi soyliycem gün veriyolar mı öyle
Ensrmn Uras2881 eğer normal ilerliyorsa bırak öyle gitsin cnm. Benim ilki normaldi diğerleri sezeryan keşke diyorum bunlarda normal olsaydı da sezeryan olmasaydı
Uras2881 Ensrmn yaaa o kadar mı bende normal doğum risklerinden korkuyorum nefessiz kalma kol takilma vs