Arnisa98 Eda5924 Henüz doğum şekli belli değil ama tabi gönül normal doğum ister😊bebiş nasıl gelmek isterse öyle olur… Sezeryene de karşı değilim🤗
merimiri Nur1806 ne zaman gelmek isterse o zaman 36+5 normal doğum olarak ilerliyoruz şuan sırt ağrılarım arttı arada anlık sızılar oluyor kasık ağrısı oluyor bakalım 🤲🏼
Kbrakrs Tam 34 üm bugün ben de Ekim başında doluyor son haftam ama diğer bebeğim de öyleydi Eylül 22 de 37+5 te geldi dünyaya 🥹 bu sefer bel ağrım çok var; Rahime baskı da başladı mideme kadar çıktı bebek sanki sıkıştırıyor beni
Niloyaaaaa Sedadvc inşallah sağsalim sağlıkla Rabbim,bebeğime kavuşmayı nasip etsin başka bişey istemem 🤲🏻🌺🥹
Lilaaaaaa Mervecvk94 benim agzim dişlerim damagim bi anda yara oldu cok kötü oldum. Hemen vitaminlerimi zamaninda kullanmaya başladım gecti
Arnisa98 Eda5924 hayır normal olsa öyle bir tahmin demez çünkü ne zaman geleceği belli değil… Sancılarla alakalı bişey..
Trilecee Motheranddaughter neden bıraktırdı bana soran söyleyen olmadı ben hem magnezyum hem multivitamşn içiorum hala
Motheranddaughter Trilecee bilmiyorum ki demir d vitamini multivitamin devam magnezyumu artık bırakalım dedi 34+5 de
Motheranddaughter Trilecee belki 37 de sezeryan doğuma gireceğim içindir magnezyum sanırım erken doğumu engelliyor bana gerek duymamıştır
Aysel461 Yavrummm ben de 34 haftalık ishal oluyorum bu aralar ama üzüme bağladım nedenini acaba erken doğum belirtisi mi
esdemiralay Zeh-ra Hiç takılma canım başladın mı hepsi 2 günde oluyor beni de kayınvalidem sıkıştırdı hadi hadi diye 34. Haftada hazırladık bitti bir gün sürdü yani şimdi ne zaman doğacak diye sorup duruyor daha çok var dedim bir buçuk ay sonra 😂e kokmasın eşyalar havalandır diyor bu seferde
gamisel esdemiralay Kızlar 12 haftadır yüz felci geçiriyorum hala düzelemedim nolur dua edin banada kimisi doğumda geçer diyolar tahlillerim herşeyim temiz çıktı ama sağ tarafım oynamıyor😔
Zeh-ra esdemiralay ne güzel maşallah ya bende bugün başlamaya çalıştım ama sanki hiç bitmeyecek gibi tek başıma yapmaya çalışıyorum hepsini bakalım doğurmadan hazırlarsam iyi 😂
Motheranddaughter Niloyaaaaa Allah Allah doğru olan ne acaba bilmiyorum bana da d vitamini demir multivitamin devam ama magnezyumu artık bırakalım dedi
Niloyaaaaa Motheranddaughter Belki kan değerleriniz gayet güzeldir o yüzden bıraktırmış olabilir bende anemi var taşıyıcıyım gerçi demir ilacı kullanmama rağmen hala düşük ama devam ediyorum multivitamini çok uzun zaman önce maalesef kesmek zorunda kaldık çünkü iştah açıyor dedi benim sigara problemim vardı bu yüzden sürekli bişeyler yemekten çok hızlı kilo almıştım multivitamini bırakınca kilo alımım baya yavaşladı şükür d vitamini demir magnezyum hala devam ediyorum bakalım son 9 gün ☺️
Susimerve Motheranddaughter bebek kilo almasın diye çok. Normal doğum zor oluyor kilolu olunca bu yüzden bıraktırıyorlar bana 36da bırak dedi ama 37de bırakıcam sanırım