Merve201119 Ademinee canım ben 32 haftalıkken istanbuldan izmire uçmuştum Pegasus işe elimde raporum vardı bakmadılar bile raporuma raporum var dedim geçtim ağızla söyledim 30 haftalıkken diğer hamileliğimde Türk hava yollarıyla uçtum onlar baktılar her hava yolu farklı davranıyor benim bu bahsettiğim on yıl önceki mevzu ama şimdiki sistemi bilmiyorum
Krasivyy Ademinee raporu uçaktan ziyade kendiniz için alıyosunuz bi riskiniz var mı yolculuk yapabilecek durumdamısınız buna doktorunuz karar veriyor bence kendi sağlığınız için rapor alın
Ademinee Krasivyy doktora geçen hafta sordum gidebilirsin sorun yok dedi ama rapor aklıma gelmedi hic
Krasivyy Ademinee sen tiske atma canm yinede raporunu al 25 im bile desen rapor isterler seni geri çevirirler biletin yanar
GozdeCemre Ademinee verdikleri rapora bakarlar gene o zaman 30 haftalık ta 25 im der 40 haftalıkta yada 25 haftalıkken 9 aylık Görünen hamileler var bence kaç haftalık olursan ol raporuna bakarlar
GozdeKB GozdeCemre Ayy maşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz ben en erken gebeliğimi 5 haftalık öğrendim 😊
Tamam Ademinee https://www.turkishairlines.com/tr-de/bilgi-edin/hamile-yolcular/index.html aradığın tüm bilgilere buradan net bir şekilde ulaşabilirsin. çokta stres yapmayın,iyi yolculuklar şimdiden
Pars Ademinee sorun olucagını sanmam babam pilot o zaman ben ucarken doktorum mail yoluyla atmıştı raporumu ıslak imza yoktu yanımda.. babam demişti soran olursa 21 haftalık dersin diye.. ki 28 den sonra istendiğine eminim.. belli olmuyorsa sıkıntı olmaz bence
Fadiiiik [silindi] 35 haftalığa kadar bine biliyorsun cnm :) havalanındaki bayan öyle demişdi bana ama ikizlere hamile olunca değiliyormuş
Serifee Ben 11 haftalıkken umreye geldim hiç rapor istemediler sadece aşı için doktorumdan bilgi istediler o da sorun olmadığını beyan etti aşıyı da oldum cihazlardan da hiç geçmedim hamile olduğumu söyledim bayan polisler ilgilendiler benim doktorum son 2 aya kadar istediğin yere istediğin araçla seyahat hakkın var dedi çok şükür de hic bir sorun olmadan dönücez Cumartesi😊
Aliiss Esramin26 ben 18 haftalıkken İstanbul’dan Giresun’a gittim sadece xray den geçmeden sordu hamilemisin diye o kadar 🤔
YsmnYsn Ademinee yani kapıdan döndürseler ne yapacaksınız? Alın raporunuzu rahatça inin binin. Ne gerek var acaba demeye. Ben 24 haftalığım aldım raporumu. Dün geldim memleketime. Her havaalanı bir olmuyor. Adıyamanda bişey demezler tutarlar istanbuldakiler der kalırsınız orda biletiniz de yanar ne gerek var
momtobe8 Ben29 haftalıkken uçtum thy ile. Hamileyim diye hiçbir xrayden geçmedim ama xray başında bekleyen görevliler ile uçuş ekibi birbirlerinden bağımsız çalışanlar, bu xrayden geçmedi hamileymiş haberiniz olsun diye kimse kimseye gidip de birşey söyleniyor:) raporum vardı ama kimse bana bişey sormadı bende raporu göstermedim. Ve 10 saat uçtum. Üzerimde sweatshirt vardı anlamadılar heralde hamile olduğumu. Yani burda “mümkün değil uçağa binemezsin raporsuz” , “raporu 3 kişi kontrol ediyor” fln gibi yorumlar yapmışlar öyle bişey bana olmadı. Ama yinede her ihtimale karşı saklamamak da gerektiğini düşünüyorum çünkü uçAkta acil bir durum olur mudahale gerekir fln her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım. 28-36 hafta arası rapor istiyorlar yasal olarak. 36dan sonra rapor olsada almiyorlar.
Smsk92 Esramin26 risk almak istemediklerinden ☺️Aslında bir yolunu bulup binsen ve havada uçuş esnasında Doğum gerçekleşse çocuk dünya vatandaşı sayılıp pasaport ve vize olmadan ömrünün sonuna kadar tüm uçuş şirketlerinden bedava yararlanabilecek.Diğer ülkelerde bu kısıtlama var mı bilmiyorum ama havada bir kaç Doğum duymuştum 😁
muhteriz Benim gittiğim havayolu 32. Haftadan sonra raporlu da olsan kabul etmiyordu ben 32 haftalık hamileyken bindim raporum da vardı ama hiç kimse rapor sormadı boşuna almış gibi oldum karnım belli değildi ki kadın polis üzerimi arayıp anladığı halde uçakta bile demediler sen kaç haftalıksın diye