Berivanmuhammed Ademinee ben 26 haftaligim gayet güzel bindim uçağa hiç bi sıkıntı olmadı. 35. Haftanın bitimine kadar yani doğuma 4 hafta kala rapor gerekiyor.
GamzeTopluKk Tekli gebelik 35 .hafta çoğul gebelikler 30. Haftaya kadar alır . Raporunuzu alın derim ne olur ne olmaz diye benim 28 haftalık İstanbuldan Alanya ya gittim sorulması, 35 haftada geri döndüm doğum için o zaman soruldu rapor fotokopi su alındı öyle bindim. Hem binmeden önce rutin kontroller yapılıyor sorun olmadığını bilerek binmek daha çok keyif verici.. strese de girmemiş olursunuz
Mimi Ademinee benim kardesimin esi yurtdisina 2 haftasi vardi ucakla geldiginde dr kagit vermisti ucabilir hicbir sakincasi yok die 2-3 hafta icinde dogum yapti ama buna yaklasik 7-8 sene oldu
Ozlemsvr Ben 3 aylıkken gitmiştim hamileyim dediğimde rapor felan istemediler sadece ayrı bi odada üstümü aradılar x rayden gecmedigim için. Ama bu durumu zorlayan anlayissiz insanlar olabilir o yüzden alın derim. Yine gidicem haftaya.. Anadolu jeti aradım 29. Haftadan 35. Haftanın sonuna kadar raporla uçmam gerekiyormus.
Gmzcngi Ademinee doktorun sakıncası war dedimi yolculuk icin canım? Bende 20li haftalarda ucak yolculugu yaptım ama xray cihazlarından gecmedim sadece kimseyede söylemedik hamile olduğumu zaten hiç göbek yoktu bellide olmuyordu
Gmzcngi Ademinee bence rapor cok gerekli olsaydı doktorun verirdi benimde doktorum gidebilirsin tabi demişti rapor falanda vermedi