18092021 madreysubebe benim 11.haftadan 19.haftaya kadar %99 erkek dendi. 20.hafta kız olduğu anlaşıldı 😂
Ahidem32 18092021 merhaba bnada 12de tahminde bulunulmadı, dün gittim kordon var ama erkek gibi denildi. rica etsem erkek dedikleri ultrason görüntüsü varsa bakabilirmiyim? evladın hepsi evlat ama ikiz oğlanlarımdan sonra bi kızım olsun çok istiyorum🙈
Potter58 madreysubebe ben nedense hep erkek hissediyorum tüm belirtiler de erkek çocuğuna benziyor ama doktor kız deyince beklemiyordum
madreysubebe Potter58 ben de erkek deyince çok şaşırdım hatta herkese bak yanılacaksınız ben annesiyim bilirim diyordum hatta 14. haftada erkek deyince bu yanıldı cihaz iyi değil iki hafta sonra yeni cihaza gireceğim diyordum 😂 girdiğim cihaz detaylıda da kullanılıyor artık onda yanıldı mı bilmiyorum 😂
Potter58 madreysubebe sizin doğum ne zaman kaç haftalıksınız? Ben de şuan aynı durumdayım ama tam tersi 😄
madreysubebe Potter58 ben şu an 17 haftalığım. Bu son bakan doktor cihazı iyi dediğim 16 hafta 4 günlükken dedi 😄 doğum şubat başı gösteriyor
Potter58 madreysubebe benimde şubat başı hayırlısı olsun ama benim doktor biraz cinsiyet partisi yapacağım diye görmeye zorladı. Dün doğumgünümdü özel olsun dedim ikisini bir yapayım biraz ısrar ettim pozisyonu ters göremiyorum dedi uğraştı uğraştı sonrasında kız demiş işte biraz o yönden de içime sinmedi
madreysubebe Potter58 Doğum gününüz kutlu olsun🙏 aynı zamanda doğacaklar desenize😍 size tek doktor mu baktı?
Potter58 madreysubebe evet tek doktor baktı biraz da deli bir doktorum var. Ve cihazları eski önceden başka doktora takipliydim mesela ondan aldığım ultrason görüntüleri çok netti bununkiler aşırı bulanık
madreysubebe Potter58 Detaylıda belli olur ama 16′da tekrar gitseniz başka bir doktora cihazı iyi olan varsa. Çünkü bu fotoğrafta arkası dönük belli değil ki. Gitmeden önce bol bol su için tuvaletiniz gelsin mesane sıkışsın. Çikolata yiyip vişne suyu için bir de bir saat önceden de bir bardak kahve
Potter58 madreysubebe aslında video çekmiş eşim içeride şöyle bir görüntü yakalamış doktor yavaş izleyince farkettim