madreysubebe Potter58 bende de tam tersi. Yüzümde her gün başka bir yerinde sivilce çıktı böyle iltihaplı. Canım öyle bir ekşi istedi ki bir ara limonun üstüne tuz döküp yedim. Karnım da normal durunca yatay gibi ama yatarken alt önde top gibi
Potter58 madreysubebe yüzüğe göre benim erkek. Biz de ne çok şey denemişiz bilmiyorum ilk çocuğum evleneli 3 yıl oldu kendimi hep erkeğe hazırlamıştım hepsine razıyım tabi öncelik sağlık ama bizde hiç kız yok 7 erkek yeğenim var şimdi kız konusunda çok tecrübesiziz. Biraz da kızlar nazlı oluyor erkek bebeklerini seviyorum hep erkek gördüğümden heralde
madreysubebe Potter58 ben de tüm hurafeleri denedim 😂 aslında kız çocuklarına bayılıyorum erkek çocuklarıyla oynamakta zorlanıyorum ama şu an ortam kız çocukları için zor tabii kızı erkeği yok ama kızı daha savunmasız buluyorlar o yüzden erkek olsun istemiştim fakat kız doğdu hep içime
bsrakkaya0 myangelson 2 doktora da sordum birinde 15 haftalıktı kız gibi ama bikaç hafta sonra birdaha bakalım dedi Özele gittim 16. Haftasında oda yüzde doksan kız dedi ayın 13nde birdaha çağırdı teyit etmek için Acaba değişirmi bende tereddütteyim
myangelson bsrakkaya0 sonuçta belli bir oran veriyorlar yanılma payı bırakıyorlar ne kadar yüksek oran verip kız deseler de ben olsam %10 Luk ihtimalin çıkmasını da düşünürüm çünkü kesin olarak konusmamislar 😅 benim oğlumda doktor 12. Haftada benziyor dedi 16. Haftada direk kesin olarak erkek bebek dedi hiç oran vermedi yanılma payı bırakmadı mesela
bsrakkaya0 myangelson %10 ihtimal bıraktığı için bende senin gibi yine de şüphede kaldım o yüzden alışverişimi biraz daha bekleteceğim ama isim araştırmalarına başladım 😆 Potter58 hiç sorma %10 luk şüphe bıraktı içimde 😆
Potter58 bsrakkaya0 benimki de %80 eminim dedi ama kız bebekte nasıl emin olamıyorum anlamadım açıkçası 😄 %20 yanımla payımız var ama ben parti marti yaptım
Ahidem32 18092021 merhaba bnada 12de tahminde bulunulmadı, dün gittim kordon var ama erkek gibi denildi. rica etsem erkek dedikleri ultrason görüntüsü varsa bakabilirmiyim? evladın hepsi evlat ama ikiz oğlanlarımdan sonra bi kızım olsun çok istiyorum🙈