Adenmom_ 35+2 💙 Hamile kalmakla, doğurmak arasındayım 🤣 Doğurayım istiyorum ama içeride daha çok kalsın da istiyorum. Düz karnımı özledim diyorum ama hamileliği de özlücem diyorum 🤷🏼♀️ Dünyaya gelince ne var sanki dicek bana diye korkuyorum 😂 Bıraksaydınız da biraz daha geç doğsaydım dicek gibi sanki bana 😅
33 gün kaldı ama geçmiyor. Sanki zaman sonlara yaklaştıkça ağır işliyor gibi 🤧 36+0′dan itibaren akşam yürüyüşlere çıkmaya ve perine masajı yapmaya kendime söz verdim. Yürüyüş hemen pubis kemiğimi ağrıtıyor. Yürümesem dahi gün içinde de sanki bacak arama tekme yemişim gibi ağrı ile geziyorum. O yüzden biraz çekiniyorum nasıl yürücem diye 🙈 Günde 40-50 kere diyafram nefesi, kegel egzersizleri vs yapmayı da düşünüyorum düzenli olarak bu hafta itibariyle. Her şeyi 36+0 sonrasına attım, bakalım… 😂 Umarım başarılı olurum 🤣
Bugün saat 1′de kontrole gidicem. En son 34+0′da gittim. 2547 gramdı. 9 gün oldu. 2800 civarı olmuştur diye düşünüyorum. Saat 4 gibi de saçlarımı kestirmeye gidicem, malum son hazırlıklar 😂 Son 3 yıldır saçımı hiç kestirmedim de 😂