Adenmom_ Tugcemu ama tabi bebişlerin keyfi ne zaman isterse 😂 sabırla bekliyoruz sağlıkla gelsinler de 🌸
Adenmom_ M-Urass_Mom ay çok teşekkür ederim artık evdeyim bol bol vaktim var mutlaka bakacağım eğer herşey yolunda giderse normal doğurmak istiyorum bu egzersizler de baya işe yarar diye düşünüyorum ☺️
br2023 Adenmom_ Dün sıcak suya fln oturdum o tetikledi büyük ihtimalle🤭 Kasıklarıma belime ve alt karın bölgemde sancılar bir geliyor bir gidiyor hemşireyi aradm kadın doğuma git muhakkak dedi. Sancıların sıklaşmasni bekliycm biraz🤭
br2023 Adenmom_ Yok daha gelmedi daha evde bekliyorum biraz sıklaşırsa gidcm bakalm umarım kandırmaz beni😂
Adenmom_ br2023 ay kız ben heyecanlandım burada vallahi 😂 güzel haberlerini bekliyorum heyecanla inşallah kandırmıyordur😂
br2023 Adenmom_ Bende çok heyecanlıyım ya sancılar az hala sıklaşmadi araba cagrdk gidiyoruz birazdan🥲 Kandırıyor gibime geliyor ama.
Adenmom_ br2023 hakkınız da hayırlısı olsun umarım sağlıkla gelir haber verin olur mu dualarım sizinle 🌸☺️
Adenmom_ br2023 yaa ah bu minnoş kızlar doğsunlar da öpe seve bunların acısını çıkartırız 🥰 sancılarınız çok yüksek mi çıktı peki
br2023 Adenmom_ Hele bı doğsun bilirim yapacağımı🤭Hiç bakmadm direk doktora verdim yatış verelim istersen dedi kabul etmedm çünkü açılma fln yoktu.
Adenmom_ br2023 iyi yapmışsınız evde daha rahat olursunuz ben de öyle yapardım sanırım inşallah sağlıkla gelir minnoş🌸
Adenmom_ br2023 nasılsın ağrın sancın oldu mu inşallah evde açılman güzelce ilerler ben hep böyle dua ediyorum 🤲🏻