arsveuras Tictack Emre birebir tanıyorum kardeşim kendisi. İnanılmaz uslu idi asla üzmezdi yormazdı . Maşallah keşke benim oğlum da öyle olsa . Emre kardeşim olmasa bende o ismi koyacaktım .
Rabiamina Deletedmom_116 bence yanlış düşünüyorsunuz. Önemli olan yetiştirmek. Tabiki de karakter de önemli ama insanlar artık tek kendi çocukları varmış gibi çocuk büyüttükleri için durum bu.
Fatma_Fatma arsveuras evet benim kardeşimin de adı Emre o olmasaydı kesin Emre koyardım çocukluğundan beri hem sakin uysal hem akıllı hem çalışkan şimdi 32yaşında maşallahı var yakışıklı da kerata
Merve171214 arsveuras oğlumun ismi Baybars kasımda 3 yaşına girecek bu zamana kadar ne gaz sancısı be uykusuzluk ne atak ne sendrom hiçbirini yaşamadık aşırı zeki uysal sakin merhametli yardımsever evdeki en büyük yardımcım kardeşi de var kıskançlıkta yok isimle alakası var mı bilmiyorum ama büyütürken çok rahat büyüttüm beni hiç zorlayan bir çocuk olmadı her ortama ayak uydurur maşallah diyim yine de 💙
arsveuras Merve171214 bana dua eder misin ilk bebeğim erkekti beni 40 sene yaşlandırdı. İkinci çocuğum de erkek inşallah doğunca beni hiç yıpratmaz . 🙏🏻💐
Hulya-003 nazel123 ay tövbe de 🤣🤣bi tane bende var bi kaç etrafımda var maşallah çok uslular hele bi de dışarıya gezmeye vs çık bakalım 😑
dika nazel123 benim de iki tanıdığım var Eymen adında Allah affetsin çok yaramazlar hiperaktif durmayan
burcutoo Kesinlikle Kerem. Her zaman çok beyefendi çocuklar neden bilmiyorum belki 5 kerem tanıyorum 5i de çok uysal sakin🤗
ulkutom arsveuras Ege kesinlikle hem çocukken hem yetişkinlik dönemleri iyi olan insanlar diye düşünüyorum
Ftmnur11 arsveuras genlerle alakali bence uslu sakin olmasi yada hiperaktif olmasi Ben emir koydum gercektende cok emir veren bi cocuk Ama zekasi muhtesem masallah Ben bebekken cok uyurmusum esim de tam aksine asla uyumazmis Babasina cekti sonuc olarak benim oglumda uyumuyor Mesela cogu huyu da amcasina benziyor.oda asiri inatci ve dedigim dediktir.benim oglanda ayni.esim sakin ama amcasi oyle degil.babasina degilde amcasina cekmis bu huyuda Benim babamda asla yerinde durmaz surekli is yapar kendine ugras cikarir oglumda oyle bu huyuda dedesine cekmis.isimlerin enerjisi olduguna inaniyorum ama genler daha ön planda yer aliyor 👍🏻💛 saglikla gelsin bebeginiz
Ayvareceli Aylaa123 benim tanıdığım eymenler hep bi terminatör valla. En uzak durduğum isimlerden o yüzden, mesela poyraz o da öyle. Demir alp, demir , aslan bunlarda aşırı sinirli çocuklar