Fatma_Fatma arsveuras Ertuğrul isimli yeğenim var hem akıllı hem çok uslu bebekliğinden beri ishak,Eyüp Ensar,Muhammed Ali Rıza, Abdülhamit, Musab. Efe bunlarda yeğenlerim ama aşırı derecede yaramazlar bu isimleri önermiyorum 😀
Eymen61 Fatma_Fatma hepsi peygamber ismi yine de öyle demeyin. Ama Efe isminde bir çocuk sanmıyorum ki sakin olur
arsveuras Fatma_Fatma ayy . Mersi 😂 Acaba KUZEY ismi nasıl onu düşündüm biraz ama . Fikriniz var mı anneler 😅
Eymen61 Asya95 Ahahahaa 😂 korkutmayın bizleri kızımız yok kızım olsun istiyorum sakin olur umuduyla 🤣🤣
Eymen61 Asya95 Eyvallah olsun benim oğlum öyle kızım olurda o da öyle olursa artık Bakırköy’e nakil yaparlar 🤭🤭
Eymen61 Rabiamina bazı insanlara takılmayın işte herkesi memnun edemezsiniz ki adı üstünde bazı insanlar (:
Dyg61 Rabiamina taha isminin anlamı da çok güzel ben iyi ki koymuşum diyorum uslu olmasının dışında anlamını da cok severek koydum sımdı ucuncu bebeğime hamıleyım o da erkek yine taha koyasım var 😄
Asya95 Eymen61 😂şimdi diyorum ki aksine oğlum sakin olucak ama bu kiz onuda aktif yapar😅🤦♀️Sag salim büyüsünlerde
Rabiamina Dyg61 ben de anlamını çok sevdim. Uslu çocuk olması biraz da karakteri ama verilen ismin de etkisi oluyor. Bu yüzden başkasının ismini de vermek istemiyorum.
Dyg61 arsveuras bende isim enerjisine inanıyorum mesela tanıdığım butun hamzalar cok hıperaktıf durdugu yerde durmuyo erkek ismi bulmak çok zor gelıyo bana nedense ılk ogluma buldum da ıkıncıye henuz bulamadım
Dyg61 Rabiamina ben taha olmasaydı Enes ismini düşünmüştüm benim için hem anlamı hemde o ismi tasıyan kişilerin karakteri önemli çok zor isim bulmak